mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 2858 elem 286 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Liu, X. ✉
;
Xie, J.
;
Zhou, L.
;
Zhang, J.
;
Chen, Z.
;
Xiao, J.
;
Cao, Y.
;
Xiao, H.
Recent advances in health benefits and bioavailability of dietary astaxanthin and its isomers
FOOD CHEMISTRY
404
Paper: 134605
(2023)
DOI
Scopus
Közlemény:33599564
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33599564]
[Nyilvános]
2.
Wang, W.
;
Yang, P.
;
Xu, Z.
;
Zhao, L.
;
Wang, Y.
;
Liao, X. ✉
Understanding the pH-dependent interaction of anthocyanin with two food-derived transferrins
FOOD CHEMISTRY
410
Paper: 135473
(2023)
DOI
Scopus
Közlemény:33587098
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33587098]
[Nyilvános]
3.
Liu, Gang-Shuai
;
Li, Hong-Li
;
Peng, Zhen-Zhen
;
Liu, Rui-Ling
;
Han, Yan-Chao
;
Wang, Yun-Xiang
;
Zhao, Xiao-Dan
;
Fu, Da-Qi
Composition, metabolism and postharvest function and regulation of fruit cuticle: A review
FOOD CHEMISTRY
411
p. 135449 Paper: 135449
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33586843
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33586843]
[Nyilvános]
4.
Zhang, W.
;
Wang, J.
;
Dou, J.
;
Li, T.
;
Liu, H.
;
Chang, X.
;
Qian, S.
;
Lv, L.
;
Wu, W.
;
Sun, C.
A novel investigated method for decoupling adsorption and degradation effect on AFB1 based on isotope tracing and NMR analysis
FOOD CHEMISTRY
403
Paper: 134978
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33586031
Nyilvános
Idéző Duplumgyanú
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33586031]
[Nyilvános]
5.
Yan, Juntao
;
Zhang, Chenghao
;
Wang, Chunlei
;
Lu, Dengbo
;
Chen, Shizhong
Direct immersion dual-drop microextraction for simultaneous separation and enrichment of Cr(III) and Cr(IV) in food samples prior to graphite furnace atomic absorption spectrometry detection
FOOD CHEMISTRY
406
Paper: 134276
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33568837
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33568837]
[Nyilvános]
6.
Li, H.
;
Xia, X.
;
Wang, Z.
;
Zang, J.
;
Du, M.
Oyster (Crassostrea gigas) ferritin should be a promising Fe2+ nanocarrier
FOOD CHEMISTRY
404
Paper: 134586
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33566482
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33566482]
[Nyilvános]
7.
Fang, Q.
;
Yu, L.
;
Tian, F.
;
Zhang, H.
;
Chen, W.
;
Zhai, Q.
Effects of dietary irritants on intestinal homeostasis and the intervention strategies
FOOD CHEMISTRY
409
Paper: 135280
(2023)
DOI
Scopus
Közlemény:33562549
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33562549]
[Admin láttamozott]
8.
Xu, Yinjuan
;
Jing, Xiaohui
;
Zhao, Yuan
SERS-active plasmonic metal NP-CsPbX3 films for multiple veterinary drug residues detection
FOOD CHEMISTRY
p. 135420 Paper: 135420
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33561684
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33561684]
[Nyilvános]
9.
Nanou, E.
;
Stefas, D.
;
Couris, S.
Milk's inorganic content analysis via laser induced breakdown spectroscopy
FOOD CHEMISTRY
407
Paper: 135169
(2023)
DOI
Scopus
Közlemény:33538266
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33538266]
[Egyeztetett]
10.
Keskin, Eda
;
Eyupoglu, Ozan Emre ✉
Determination of mycotoxins by HPLC, LC-MS/MS and health risk assessment of the mycotoxins in bee products of Turkey
FOOD CHEMISTRY
400
Paper: 134086 , 8 p.
(2023)
DOI
WoS
Közlemény:33517778
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33517778]
[Egyeztetett]
2023-01-31 17:40
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás