mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 79 elem 8 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
A S, Szabo
;
M, Izsak
Teaching of Physics in Grammar Schools with Help of Food Investigation Measurements
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
30
pp. 52-55. , 4 p.
(2017)
Teljes dokumentum
Közlemény:27656995
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[27656995]
[Nyilvános]
2.
András, Mátrai
;
László, Baranyai
Quality assessment of Bologna sausages using machine vision
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
30
pp. 15-21. , 7 p.
(2017)
Teljes dokumentum
Közlemény:3297551
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3297551]
[Admin láttamozott]
3.
A S, Szabo
;
M, Izsak
Teaching of physics in grammar schools with help of food investigation measurements
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
30
:
52
p. 55
(2017)
Közlemény:3386465
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3386465]
[Nyilvános]
4.
Mátrai, András
;
Baranyai, László
Quality Assessment of Bologna Sausages Using Machine Vision
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
30
:
1
pp. 15-21. , 7 p.
(2017)
Teljes dokumentum
Közlemény:31385035
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31385035]
[Admin láttamozott]
5.
A S, Szabó
;
P, Laszlo
Differentiation and integration in natural science, importance of food physics, as a part of food science and applied physics
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
28-29
pp. 1-2. , 2 p.
(2016)
Teljes dokumentum
Közlemény:27656562
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[27656562]
[Nyilvános]
6.
A S, Szabo
;
P, Laszlo
Differentiation and integration in natural science, importance of food physics, as a part of food science and applied physics
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
28-29
p. 9-13
(2016)
Közlemény:3384152
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3384152]
[Nyilvános]
7.
S, Szabó András
Food physics Public Utility Foundation
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
28-29
pp. 3-3. , 1 p.
(2016)
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:3373899
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Hozzászólás, helyreigazítás )
Tudományos
Hozzászólás, helyreigazítás (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3373899]
[Nyilvános]
8.
A S, Szabo
;
M, Izsak
Teaching of physics in schools with help of experiments of food investigation
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
28-29
:
40
p. 4
(2016)
Közlemény:3384154
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0
Absztrakt / Kivonat (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3384154]
[Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
9.
P, Sipos
;
G, Diósi
;
Sz, Jevcsák
Rheological Parameters of Cereals
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
28
:
1
pp. 21-25. , 5 p.
(2016)
Közlemény:3264805
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3264805]
[Admin láttamozott]
10.
Szabó, A S
;
László, P
;
Baranyai, L
;
Tolnay, P
;
Gasztonyi, K
Significance of physical knowledge during education of food technologists and food engineers
JOURNAL OF FOOD PHYSICS
27
pp. 10-13. , 4 p.
(2014)
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:3380838
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3380838]
[Nyilvános]
2025-03-20 19:31
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás