mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 680 elem 68 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Bánáti, Diána
;
Lendvai, Edina
Az ehető rovarok megítélése Magyarországon: Diplomások és egyetemi hallgatók körében végzett online kutatás [Perception of Edible Insects in Hungary: Online Survey Among University Students and Graduates]
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
2
pp. 13-29. , 17 p.
(2024)
DOI
Scopus
SZTE Publicatio
Közlemény:35443777
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35443777]
[Egyeztetett]
2.
Rivera, Geremie Barcheta ✉
;
Czipa, Nikolett ✉
Physico-Chemical Analysis of Rosé Wines From Different Hungarian Wine Regions
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
2
pp. 5-12. , 8 p.
(2024)
DOI
DEA
Scopus
Közlemény:35441337
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35441337]
[Nyilvános]
3.
Piros, Edina
;
Fehér, András
COVID-19 hatásának vizsgálata az egyetemi hallgatók online élelmiszer-vásárlói magatartására a TAM-modell segítségével
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
2
pp. 30-41. , 12 p.
(2024)
DOI
DEA
Egyéb URL
Közlemény:35437524
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35437524]
[Nyilvános]
4.
Meszlényi, Csilla Ágnes
;
Hampel, György
Élelmiszeripari vállalatok környezettel szembeni magatartásának fogyasztói megítélése
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
2
pp. 42-62. , 21 p.
(2024)
DOI
Scopus
Egyéb URL
SZTE Publicatio
Közlemény:35436453
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35436453]
[Egyeztetett]
5.
Mikos, István
;
Varga, László
A népegészségügyi termékadóról szóló 2011. évi CIII. törvény 2022. és 2023. évi változásai és azok hatása a magyar élelmiszeriparra, azon belül a sütőiparra
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
1
pp. 22-39. , 18 p.
(2024)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:35175867
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Közérdekű
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Közérdekű
[35175867]
[Nyilvános]
6.
Bugyi, Zsuzsanna
;
Bartos, Krisztina
;
Csajbókné Csobod, Éva
Észszerű elővigyázatosság: az önkéntes allergénjelölés evolúciója a kockázatértékelés tükrében = Reasonable precaution: evolution of voluntary allergen labelling in terms of risk assessment
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
70
:
1
pp. 5-10. , 7 p.
(2024)
DOI
SE Repozitórium
Scopus
Közlemény:34900386
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34900386]
[Admin láttamozott]
7.
Lukin, Aleksandr
;
Ganenko, Sergei
;
Ganenko, Dmitry
Pastas Quality Evaluation with Addition of Soy Okara
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
69
:
4
pp. 4557-4565. , 9 p.
(2023)
DOI
REAL
Egyéb URL
Közlemény:34886271
Nyilvános
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34886271]
[Nyilvános]
8.
Gyimes, Ernő ✉
Sportélelmiszerek: honnan hová?
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
69
:
4
pp. 4518-4539. , 22 p.
(2023)
DOI
REAL
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34886189
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34886189]
[Egyeztetett]
9.
SZAKÁL, Tamás
;
PÉNTEK, Attila
;
VASAS, Dávid
;
STEFANOVITS-BÁNYAI, Éva
;
VARGA, Zoltán
;
KALOCSAI, Renátó
A lombtrágyázás hatása a káposztarepce (Brassica Napus L.) antioxidáns státuszára
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
69
:
4
pp. 4566-4573. , 8 p.
(2023)
DOI
REAL
Egyéb URL
Közlemény:34730181
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34730181]
[Egyeztetett]
10.
Bánáti, Diána
;
Tóth, Orsolya
Tapasztalás és tudomány: az élelmiszer-biztonság rövid története. Az empirikus ismeretek szerepe az élelmiszer-biztonság fejlődésében
: I. rész: Őskor és ókor
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
69
:
3
pp. 4469-4476. , 8 p.
(2023)
DOI
REAL
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34579736
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34579736]
[Egyeztetett]
2025-02-09 22:28
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás