mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 1484 elem 149 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Gamel, Tamer H.
;
Saeed, Syed Muhammad Ghufran
;
Ali, Rashida
;
Abdel-Aal, El-Sayed M.
Purple Wheat: Food Development, Anthocyanin Stability, and Potential Health Benefits
FOODS
12
:
7
p. 1358
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33714730
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33714730]
[Nyilvános]
2.
Zheng, Zhe
;
Niu, Liyang
;
Yang, Wencheng
;
Chen, Yi
;
Huang, Yousheng
;
Li, Chang
Degradation of Zearalenone by Dielectric Barrier Discharge Cold Plasma and Its Effect on Maize Quality
FOODS
12
:
6
p. 1129
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33715499
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33715499]
[Nyilvános]
3.
Kimani, Bernard Gitura
;
Takó, Miklós ✉
;
Veres, Csilla
;
Krisch, Judit
;
Papp, Tamás
;
Kerekes, Erika Beáta
**
;
Vágvölgyi, Csaba
Activity of Binary Combinations of Natural Phenolics and Synthetic Food Preservatives against Food Spoilage Yeasts
FOODS
12
:
6
Paper: 1338 , 16 p.
(2023)
DOI
REAL
Egyéb URL
SZTE Publicatio
Közlemény:33713784
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33713784]
[Egyeztetett]
4.
Malka, Maksymilian
;
Laing, Gijs Du
;
Hegedűsová, Alžbeta
;
Bohn, Torsten
Foliar Selenate and Zinc Oxide Separately Applied to Two Pea Varieties: Effects on Growth Parameters and Accumulation of Minerals and Macronutrients in Seeds under Field Conditions
FOODS
12
:
6
Paper: 1286
(2023)
DOI
Kiadónál
Közlemény:33712747
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33712747]
[Nyilvános]
5.
Kershaw, Jonathan C.
;
Lim, Tze Joo
;
Nolden, Alissa A.
Health- or Environmental-Focused Text Messages to Increase Consumption of a Sustainable Diet among Young Adults: Importance of Expected Taste
FOODS
12
:
6
p. 1297
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33709250
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33709250]
[Nyilvános]
6.
Dobrzyńska, Małgorzata
;
Drzymała-Czyż, Sławomira
;
Woźniak, Dagmara
;
Drzymała, Sylwia
;
Przysławski, Juliusz
Natural Sources of Selenium as Functional Food Products for Chemoprevention
FOODS
12
:
6
p. 1247
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33709082
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33709082]
[Nyilvános]
7.
Bakhsh, Allah
;
Cho, Changjun
;
Baritugo, Kei Anne
;
Kim, Bosung
;
Ullah, Qamar
;
Rahman, Attaur
;
Park, Sungkwon
Production and Analytical Aspects of Natural Pigments to Enhance Alternative Meat Product Color
FOODS
12
:
6
p. 1281
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33708823
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33708823]
[Nyilvános]
8.
Khadrawy, Sally M.
;
Mohamed, Doaa Sh.
;
Hassan, Randa M.
;
Abdelgawad, Mohamed A.
;
Ghoneim, Mohammed M.
;
Alshehri, Sultan
;
Shaban, Nema S.
Royal Jelly and Chlorella vulgaris Mitigate Gibberellic Acid-Induced Cytogenotoxicity and Hepatotoxicity in Rats via Modulation of the PPARα/AP-1 Signaling Pathway and Suppression of Oxidative Stress and Inflammation
FOODS
12
:
6
p. 1223
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33701348
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33701348]
[Nyilvános]
9.
Hasani, Endrit
;
Kiskó, Gabriella
;
Dalmadi, István
;
Hitka, Géza
;
Friedrich, László Ferenc
;
Kenesei, György
Effect of Two-Step Sous Vide Cooking and Storage on Microbiological and Oxidative Stability of Chicken Breast
FOODS
12
:
6
p. 1213
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33700981
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33700981]
[Nyilvános]
10.
Meloni, M.P.
;
Piras, F.
;
Siddi, G.
;
Cabras, D.
;
Comassi, E.
;
Lai, R.
;
McAuliffe, O.
;
De Santis, E.P.L.
;
Scarano, C.
Comparison of activity of commercial protective cultures and thermophilic lactic acid bacteria against Listeria monocytogenes: a new perspective to improve safety of Sardinian PDO cheeses
FOODS
12
:
6
Paper: 1182 , 13 p.
(2023)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:33699906
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33699906]
[Nyilvános]
2023-03-25 11:26
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás