mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 167 elem 17 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Sun, W.
;
Li, B.L.
;
Hou, B.C.
;
Hung, W.Z.
;
He, J.
;
Liang, C.
;
Zhang, Y.
;
Man, C.X.
;
Jiang, Y.J.
;
Guo, L.
嗜 热 链 球 菌 JM108 发 酵 动 力 学 模 型 的 建 立 (Establishment of fermentation kinetic model of Streptococcus thermophilus JM108)
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
46
:
3
Paper: DOI: 10.13386/j.issn1002-0306.2024010205 , 7 p.
(2025)
DOI
Közlemény:35614690
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35614690]
[Nyilvános]
2.
Li, M.
;
Xia, F.
;
Liu, Q.
;
Huang, S.
;
Lu, Y.
;
Huan, F.
;
Liu, M.
;
Liu, Y.
;
Liu, G. ✉
Research Progress of Crustacean Allergens and Allergens Specific Immunological Products
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
46
:
1
pp. 403-412. , 10 p.
(2025)
DOI
Scopus
Közlemény:35708874
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35708874]
[Nyilvános]
3.
Liu, S.
;
Shi, B.
;
Tan, Y.
;
Li, C.
;
Wei, C.
;
Wang, D.
;
Xue, X. ✉
Mutagenesis Screening of a Producing L-Malic Acid Aspergillus niger Strain and Optimization of Fermentation Medium
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
8
pp. 165-173. , 9 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:34915996
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34915996]
[Nyilvános]
4.
Dai, Y.J.
;
Zhao, L.
益 生 菌 对 发 酵 乳 品 质 影 响 的 研 究 进 展 (Research on the effect of probiotics on the quality of fermented milk)
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
8
pp. 1-9. Paper: DOI: 10.13386/j.issn1002-0306.2023050350 , 9 p.
(2024)
DOI
Közlemény:34683057
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34683057]
[Admin láttamozott]
5.
Zhang, Jiawei
;
Wang, Feng
;
Han, Sensen
;
Li, Xinlin
;
Xu, Yujuan
;
Zhou, Hui
Research on the Effect of Ultrasonic Combined with Low-temperature Brining Two-stage Thermal Processing on Chicken Quality and Flavor
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
3
pp. 207-217. , 11 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:34689014
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34689014]
[Admin láttamozott]
6.
Chang, Shihan
;
Wu, Junrui
;
Li, Zijing
;
Shi, Yudong
;
Wu, Rina
Research Progress on Probiotic Microcapsules by Compound Sodium Alginate
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
3
pp. 372-377. , 6 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:34688984
Admin láttamozott
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34688984]
[Admin láttamozott]
7.
Dong, Q.
;
Zhang, Y.
;
You, C. ✉
Research Progress in Effects of Gut Microbiota and Their Metabolites on the Blood-brain Barrier and Interventions by Probiotics
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
22
pp. 353-360. , 8 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:35608496
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35608496]
[Nyilvános]
8.
Li, T.
;
Hou, Y.
;
Gou, W.
;
Shang, H.
;
Xu, F.
;
Li, Y.
;
Hou, W. ✉
;
Zhou, F. ✉
Visual Analysis of Amino Acid Radiation Protection Research Based on CiteSpace
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
18
pp. 366-375. , 10 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:35745399
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35745399]
[Nyilvános]
9.
Wang, H.
;
Dai, Q.
;
Zhu, R.
;
Zhang, C.
;
Han, Y.
;
Li, D.
;
Tao, Y. ✉
Mass Transfer Study on Drying of Curdlan by Hot Air Coupled with Ultrasound and Infrared Irradiation and Quality Analysis
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
18
pp. 192-201. , 10 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:35742589
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35742589]
[Nyilvános]
10.
Pei, Y.
;
Yu, M.
;
Zhang, G.
;
Li, C.
Research Status of Nutrients and Products of Buffalo Milk
SHIPIN GONGYE KEJI / SCIENCE AND TECHNOLOGY OF FOOD INDUSTRY
45
:
18
pp. 344-354. , 11 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:35392736
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35392736]
[Egyeztetett]
2025-02-10 20:56
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás