mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 144 elem 15 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Dyankova, Svetla Maksimova ✉
;
Solak, Ayten Osman
Physical, mechanical, and antioxidant properties of alginate/pectin edible films with incorporated chokeberry and wild thyme extracts
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
, 8 p.
(2023)
DOI
WoS
Közlemény:34311818
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34311818]
[Egyeztetett]
2.
Dobó, V
;
Homlok, R
;
Mohácsi-Farkas, C
;
Belák, A
Effect of gamma irradiation, high sugar content and antimicrobials on survival of Escherichia coli: A Review
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
41
:
4
pp. 231-247. , 17 p.
(2023)
DOI
WoS
Közlemény:34195685
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34195685]
[Egyeztetett]
3.
Kamanova, Svetlana
;
Yermekov, Yernaz
;
Shah, Kamran
;
Mulati, Azigul
;
Liu, Xuebu
;
Bulashev, Berdibek
;
Toimbayeva, Dana
;
Ospankulova, Gulnazym
Review on nutritional benefits of triticale
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
41
:
4
pp. 248-262. , 15 p.
(2023)
DOI
WoS
Egyéb URL
Közlemény:34145445
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34145445]
[Nyilvános]
4.
Prokopov, Tsvetko
;
Nikovska, Kremena
;
Nikolova, Milena
;
Merdzhanov, Pavel
;
Dzhivoderova-Zarcheva, Mina ✉
Effect of onion waste powder on the rheological characteristics, sensory attributes, and antioxidant properties of mayonnaise
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
41
:
3
pp. 182-188. , 7 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:34338597
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34338597]
[Egyeztetett]
5.
Aziz, Fariz Nurmita
;
Utami, Tyas
;
Suroto, Dian Anggraini
;
Yanti, Rini
;
Rahayu, Endang Sutriswati ✉
Fermentation of pineapple juice with Lactiplantibacillus plantarum subsp. plantarum Dad-13: Sensory and microbiological characteristics
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
41
:
3
pp. 221-229. , 9 p.
(2023)
DOI
WoS
Közlemény:34327222
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34327222]
[Egyeztetett]
6.
Diaz-Batalla, Luis ✉
;
Aguilar-Arteaga, Karina
;
Castro-Rosas, Javier
;
Falfan-Cortes, Reyna Nallely
;
Navarro-Cortez, Ricardo Omar
;
Gomez-Aldapa, Carlos Alberto
Common bean (Phaseolus vulgaris L.) seed germination improves the essential amino acid profile, flavonoid content and expansion index
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
41
:
1
pp. 73-77. , 5 p.
(2023)
DOI
WoS
Közlemény:33909283
Nyilvános
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33909283]
[Nyilvános]
7.
Augustova, Monika
;
Buresova, Iva ✉
;
Culjak, Rafaela
;
Dabash, Vikendra
The influence of the addition of instant rice mash on the textural properties of rice bread
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
, 7 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33521299
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33521299]
[Egyeztetett]
8.
Horackova, Sarka ✉
;
Vrchotova, Blanka
;
Koval, Daniel
;
Omarova, Akkenzhe
;
Slukova, Marcela
;
Stetina, Jiri
Use of Lactiplantibacillus plantarum for dairy and non-dairy fermented products
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
40
:
5
pp. 392-399. , 8 p.
(2022)
DOI
WoS
Közlemény:33857503
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33857503]
[Egyeztetett]
9.
Ulusoy, Beyza Hatice
;
Hamed, Nejat Shifamussa
;
Yildirim, Fatma Kaya ✉
Heat-resistant moulds: Assessment, prevention and their consequences for food safety and public health
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
40
:
4
pp. 273-280. , 8 p.
(2022)
DOI
WoS
Közlemény:33857510
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33857510]
[Egyeztetett]
10.
Jonnalagadda, Padmaja Rambabu ✉
;
Medithi, Srujana
;
Lari, Summaiya
;
Chinthanuri, Kalyan
;
Kasa, Yogeswar Dayal
;
Nagaraju, Raju
;
Vanka, Janardhan
;
Kodali, Venkaiah
Assessment of chemical contaminants in fresh and packaged tender coconut (Cocos nucifera) water
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
40
:
2
pp. 154-162. , 9 p.
(2022)
DOI
WoS
Közlemény:33996451
Egyeztetett
Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33996451]
[Egyeztetett]
2023-11-30 21:25
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás