mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 70 elem 7 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Keszthelyi, Sándor ✉
;
Pónya, Zsolt
;
Csóka, Ádám
;
Bázár, György
;
Morschhauser, Tamás
;
Donkó, Tamás
Non-destructive imaging and spectroscopic techniques to investigate the hidden-lifestyle arthropod pests: a review
JOURNAL OF PLANT DISEASES AND PROTECTION
127
:
3
pp. 283-295. , 13 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Zárolt
Közlemény:31154979
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 25
| Független: 18 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 16 | Scopus jelölt: 17 | WoS/Scopus jelölt: 18 | DOI jelölt: 20
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31154979]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 25, Független: 18, Függő: 7, Nem jelölt: 0
2.
Varga-Visi, É ✉
;
Toxanbayeva, B
;
Andrássyné Baka, G
;
Romvári, R
Shelf life and quality of Bologna-type fat reduced turkey sausage
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
49
:
1
pp. 60-68. , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Közlemény:31260544
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31260544]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
3.
Somogyvári, Anett
;
Vincze, Anikó
(Az interjút adta)
;
Bázár, György
(Az interjút adta)
Régi ismerősök az új szakbizottságban
PEGAZUS: A LOVASOK LAPJA
16
:
4
pp. 28-31. , 4 p.
(2020)
Közlemény:31274896
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Publicisztika )
Ismeretterjesztő
Publicisztika (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő
[31274896]
[Admin láttamozott]
4.
Zoltan, Kovacs
;
Bernhard, Pollner
;
George, Bazar
;
Jelena, Muncan
;
Roumiana, Tsenkova
A Novel Tool for Visualization of Water Molecular Structure and Its Changes, Expressed on the Scale of Temperature Influence
MOLECULES
25
:
9
Paper: 2234 , 18 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Közlemény:31309034
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 10
| Független: 7 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 7 | WoS/Scopus jelölt: 10 | DOI jelölt: 10
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31309034]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 10, Független: 7, Függő: 3, Nem jelölt: 0
5.
Kovacs, Zoltan
;
Slavchev, Aleksandar
;
Bazar, Gyorgy
;
Pollner, Bernhard
;
Tsenkova, Roumiana
Rapid bacteria selection using Aquaphotomics and near infrared spectroscopy
In:
Proceedings of the 18th International Conference on NEAR Infrared Spectroscopy : NIR Spectroscopy at work in Industry
(2017)
113 p.
pp. 65-69. , 5 p.
DOI
REAL
Egyéb URL
Közlemény:30645056
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[30645056]
[Admin láttamozott]
6.
Bázár, Gy
;
Kövér, Gy
;
Sántosi, P
;
Böröndi-Fülöp, N
;
Szerb, B
;
Olsovszkyné, Némedi A
;
Horváth, J
;
Kovács, Zoltán
;
Szente, V
Öko, helyi, funkcionális és szokványos natúr joghurtok fogyasztói és műszeres értékelése
In: Wessling, Hungary Kft.
Hungalimentaria 2019 : Konferencia és kiállítás: ,,Ésszel a kosárba! - Mit mond erről a labor?"
Budapest, Magyarország :
WESSLING Hungary Kft.
(2019)
108 p.
pp. 52-53. , 2 p.
Közlemény:30645820
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[30645820]
[Admin láttamozott]
7.
Bázár, György
;
Kovács, Zoltán
;
Tóth, Tamás
Modern műszeres analitikai megoldások a szarvasmarha takarmányozásban
AGRO NAPLÓ
23
:
5
pp. 85-86. , 2 p.
(2019)
Teljes dokumentum
Matarka
Közlemény:30660397
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Rövid közlemény )
Tudományos
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30660397]
[Egyeztetett]
8.
Alemayehu, W
;
Tóthi, R
;
Orosz, Sz
;
Febel, H
;
Kacsala, L
;
Bazar, Gy
;
Toth, T
Nutrient content and fermentation characteristics of ensiled Italian ryegrass and winter cereal mixtures for dairy cows
In: Modric, Mario; Matin, Ana (szerk.)
26. Medunarodnog Savjetovanja KRMIVA: Zbornik Sazetanka
(2019)
pp. 28-28. , 1 p.
Közlemény:30711603
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[30711603]
[Admin láttamozott]
9.
Bázár, György
;
Radó-Nyiczky, Éva
;
Orosz, Szilvia
;
Tóth, Tamás
Testing the quality of fermed alfalfa and rye forages by means of electronic nose technology
In: Václav, Jambor; Soňa, Malá (szerk.)
Mendelova univerzita v Brné 18th International Símposium Forage Conservation Brno, Czech Republic, August 13-16, 2019
Brno, Csehország :
Mendelova univerzita v Brne
(2019)
pp. 198-199. , 2 p.
Közlemény:30766302
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[30766302]
[Admin láttamozott]
10.
Tóth, Tamás
;
Mwau, P.J.
;
George, Bázár
;
Andrássy-Baka, Gabriella
;
Hingyi, H.
;
Csavajda, É.
;
Varga, L. ✉
Effect of feed supplementation based on extruded linseed meal and fish oil on composition and sensory properties of raw milk and ultra-high temperature treated milk
INTERNATIONAL DAIRY JOURNAL
99
Paper: 104552 , 9 p.
(2019)
DOI
WoS
Scopus
Zárolt
Közlemény:30796634
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 13 | Függő: 6 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 13 | Scopus jelölt: 13 | WoS/Scopus jelölt: 13 | DOI jelölt: 16
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30796634]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 13, Függő: 6, Nem jelölt: 0
2025-06-20 00:12
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás