TY - CHAP AU - Szendrő, Zsolt ED - Horn, Péter ED - Sütő, Zoltán ED - Stefler, József TI - Nyúltenyésztés. 1961-2011 TS - 1961-2011 T2 - Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011) PB - Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar CY - Kaposvár SN - 9786155599743 PY - 2020 SP - 117 EP - 139 PG - 24 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/31275138 ID - 31275138 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Hancz, Csaba ED - Horn, Péter ED - Sütő, Zoltán ED - Stefler, József TI - Haltenyésztés. 1961-2011 TS - 1961-2011 T2 - Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011) PB - Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar CY - Kaposvár SN - 9786155599743 PY - 2020 SP - 105 EP - 116 PG - 12 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/31275124 ID - 31275124 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Horn, Péter AU - Romvári, Róbert ED - Horn, Péter ED - Sütő, Zoltán ED - Stefler, József TI - Sertéstenyésztés. 1961-2011 TS - 1961-2011 T2 - Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011) PB - Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar CY - Kaposvár SN - 9786155599743 PY - 2020 SP - 55 EP - 75 PG - 21 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/31275088 ID - 31275088 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Vargáné Visi, Éva AU - Jócsák, Ildikó AU - Lóki, Katalin AU - Végvári, György TI - Analysis of melatonin and serotonin from cherries: a review JF - ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS J2 - ACTA AGRARIA KAPOSV VL - 22 PY - 2018 IS - 1 SP - 52 EP - 60 PG - 9 SN - 1418-1789 DO - 10.31914/aak.2261 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/30381922 ID - 30381922 LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Vargáné Visi, Éva AU - Tóth, Tamás TI - Fitogén takarmány adalékanyagok alkalmazásának lehetőségei a környezeti kihívások okozta károk enyhítésére monogasztrikus állatokban, különös tekintettel a hízósertések takarmányozásában (Irodalmi áttekintés) = Application of Phytogenic Feed Additives to Prevent the Effect of Environmental Challenges in Monogastric Animals, with Special Respect to Swine Production. Review JF - ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS J2 - ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS VL - 67 PY - 2018 IS - 3 SP - 158 EP - 173 PG - 16 SN - 0230-1814 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/30311449 ID - 30311449 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Vargáné Visi, Éva AU - Toxanbayeva, Botagoz AU - Andrássy, Zoltánné AU - Romvári, Róbert TI - Textural properties of turkey sausage using pea fiber or potato starch as fat replacers JF - ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE J2 - ACTA ALIMENT VL - 47 PY - 2018 IS - 1 SP - 36 EP - 43 PG - 8 SN - 0139-3006 DO - 10.1556/066.2018.47.1.5 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/3340669 ID - 3340669 LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Vargáné Visi, Éva AU - Toxanbayeva, Botagoz AU - Andrássy, Zoltánné AU - Romvári, Róbert TI - Organoleptic quality of reduced fat turkey sausage using pea fiber or potato starch additives JF - ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS J2 - ACTA AGRARIA KAPOSV VL - 21 PY - 2017 IS - 1 SP - 53 EP - 59 PG - 7 SN - 1418-1789 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/3313673 ID - 3313673 LA - English DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Pápai, Gréta AU - Antal, Otilia Tamara AU - Szabó, Géza AU - Szabó-Fodor, Judit AU - Vargáné Visi, Éva AU - Naár, Zoltán ED - Biró, Lajos ED - Gelencsér, Éva ED - Lugasi, Andrea ED - Rurik, Imre TI - Szokványos, probiotikus és szinbiotikus joghurtok kölcsönhatása in vitro emésztési rendszerben alkalmazott vastagbél mikrobiota modellel T2 - Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLII. Vándorgyűlés programkönyve PB - Magyar Táplálkozástudományi Társaság CY - Siófok SN - 9786155606045 PY - 2017 SP - 17 EP - 17 PG - 1 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/3280032 ID - 3280032 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Pápai, Gréta AU - Szabó-Fodor, Judit AU - Bóta, Brigitta AU - Andrássy, Zoltánné AU - Antal, Otilia Tamara AU - Naár, Zoltán AU - Vargáné Visi, Éva TI - Savó hozzáadásának hatása pro- és szinbiotikus fermentált tejtermékek minőségére a tárolás során JF - ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA J2 - ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA VL - 71 PY - 2017 IS - 2 SP - 27 EP - 33 PG - 7 SN - 2061-3954 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/3253008 ID - 3253008 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Pápai, Gréta AU - Szabó-Fodor, Judit AU - Bóta, Brigitta AU - Naár, Zoltán AU - Vargáné Visi, Éva ED - Gelencsér, É ED - Horváth, Zoltánné ED - Rurik, I ED - Tömösközi, Sándor TI - A savó mint melléktermék felhasználása, magas hozzáadott értékű, pre-és probiotikus funkcionális fermentált tejtermék előállítása céljából T2 - Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia PB - Magyar Táplálkozástudományi Társaság CY - Budapest SN - 9786155606038 PY - 2017 SP - 16 EP - 16 PG - 1 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/3182763 ID - 3182763 LA - Hungarian DB - MTMT ER -