mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 1617 elem 162 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Szendrő, Zsolt
Nyúltenyésztés
: 1961-2011
In: Horn, Péter; Sütő, Zoltán; Stefler, József (szerk.)
Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011)
Kaposvár, Magyarország :
Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar
(2020)
277 p.
pp. 117-139. , 24 p.
Zárolt
Közlemény:31275138
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[31275138]
[Admin láttamozott]
2.
Hancz, Csaba
Haltenyésztés
: 1961-2011
In: Horn, Péter; Sütő, Zoltán; Stefler, József (szerk.)
Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011)
Kaposvár, Magyarország :
Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar
(2020)
277 p.
pp. 105-116. , 12 p.
Közlemény:31275124
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[31275124]
[Admin láttamozott]
3.
Horn, Péter
;
Romvári, Róbert
Sertéstenyésztés
: 1961-2011
In: Horn, Péter; Sütő, Zoltán; Stefler, József (szerk.)
Az agrár-felsőoktatás és az állattenyésztés fejlesztésének története Kaposváron (1961–2011)
Kaposvár, Magyarország :
Kaposvári Egyetem Agrár- és Környezettudományi Kar
(2020)
277 p.
pp. 55-75. , 21 p.
Közlemény:31275088
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[31275088]
[Admin láttamozott]
4.
Varga-Visi, Éva ✉
;
Jócsák, Ildikó
;
Lóki, Katalin
;
Végvári, György
Analysis of melatonin and serotonin from cherries: a review
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
22
:
1
pp. 52-60. , 9 p.
(2018)
DOI
Kiadónál
REAL
Teljes dokumentum
Közlemény:30381922
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | DOI jelölt: 1
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30381922]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
5.
Vargáné, Visi Éva
;
Tóth, Tamás
Fitogén takarmány adalékanyagok alkalmazásának lehetőségei a környezeti kihívások okozta károk enyhítésére monogasztrikus állatokban, különös tekintettel a hízósertések takarmányozásában (Irodalmi áttekintés) = Application of Phytogenic Feed Additives to Prevent the Effect of Environmental Challenges in Monogastric Animals, with Special Respect to Swine Production. Review
ÁLLATTENYÉSZTÉS ÉS TAKARMÁNYOZÁS
67
:
3
pp. 158-173. , 16 p.
(2018)
REAL-J
Matarka
Közlemény:30311449
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[30311449]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
6.
Varga-Visi, É. ✉
;
Toxanbayeva, B.
;
Andrássyné Baka, G.
;
Romvári, R.
Textural properties of turkey sausage using pea fiber or potato starch as fat replacers
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
47
:
1
pp. 36-43. , 8 p.
(2018)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Közlemény:3340669
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 7 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3340669]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 7, Függő: 1, Nem jelölt: 0
7.
É, Varga-Visi ✉
;
B, Toxanbayeva
;
G, Andrássyné Baka
;
R, Romvári
Organoleptic quality of reduced fat turkey sausage using pea fiber or potato starch additives
ACTA AGRARIA KAPOSVÁRIENSIS
21
:
1
pp. 53-59. , 7 p.
(2017)
Kiadónál
Teljes dokumentum
Közlemény:3313673
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 0 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3313673]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 0, Függő: 3, Nem jelölt: 0
8.
Pápai, Gréta
;
Antal, Otilia
;
Szabó, Géza
;
Szabó-fodor, Judit
;
Vargáné, Visi Éva
;
Naár, Zoltán
Szokványos, probiotikus és szinbiotikus joghurtok kölcsönhatása in vitro emésztési rendszerben alkalmazott vastagbél mikrobiota modellel
In: Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre (szerk.)
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLII. Vándorgyűlés programkönyve : MTT 1966
Siófok, Magyarország :
Magyar Táplálkozástudományi Társaság
(2017)
72 p.
pp. 17-17. , 1 p.
Közlemény:3280032
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[3280032]
[Admin láttamozott]
9.
Pápai, Gréta
;
Szabó-Fodor, Judit
;
Bóta, Brigitta
;
Andrássyné, Baka Gabriella
;
Antal, Otília Tamara
;
Naár, Zoltán
;
Vargáné, Visi Éva
Savó hozzáadásának hatása pro- és szinbiotikus fermentált tejtermékek minőségére a tárolás során
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
71
:
2
pp. 27-33. , 7 p.
(2017)
Matarka
Közlemény:3253008
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3253008]
[Egyeztetett]
10.
Pápai, Gréta
;
Szabó-Fodor, Judit
;
Bóta, Brigitta
;
Naár, Zoltán
;
Vargáné, Visi Éva
A savó mint melléktermék felhasználása, magas hozzáadott értékű, pre-és probiotikus funkcionális fermentált tejtermék előállítása céljából
In: Gelencsér, É; Horváth, Zné; Rurik, I; Tömösközi, S (szerk.)
Táplálkozástudományi Kutatások VII. PhD konferencia : program és előadás összefoglalók
Budapest, Magyarország :
Magyar Táplálkozástudományi Társaság
(2017)
23 p.
pp. 16-16. , 1 p.
Közlemény:3182763
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[3182763]
[Admin láttamozott]
2024-04-19 03:16
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás