TY - GEN AU - Jaksics, Edina AU - Farkas, Alexandra AU - Németh, Renáta AU - Schall, Eszter AU - Szentmiklóssy, Marietta AU - Zsuzsanna, Kormosné Bugyi AU - Muskovics, Gabriella AU - Tömösközi, Sándor TI - Improving the conditions of human utilization of oat and rye in terms of processing technology and nutritional value PY - 2022 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/33627140 ID - 33627140 LA - English DB - MTMT ER - TY - GEN AU - Jaksics, Edina AU - Horváth, Réka AU - Drozdik, Álmos Attila AU - Csányi, Brigitta Viktória AU - Farkas, Alexandra AU - Németh, Renáta AU - Tömösközi, Sándor TI - Rozsfajták és új malomipari frakcióik összetételi és technológiai tulajdonságainak jellemzése PY - 2022 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/33627085 ID - 33627085 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Jenes, B AU - Csuvár, Á AU - Fenes, E AU - Oszvald, Mária AU - Tömösközi, Sándor AU - Tamás, C AU - Tamás, László ED - Veisz, Ottó Bálint ED - Polgár, Zsolt TI - Transzgénikus rizs előállítása különös tekintettel a Dx5 HMW gén jelenlétére és expressziójára. T2 - XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap: összefoglalók PB - Magyar Tudományos Akadémia (MTA) CY - Budapest SN - 9789633960851 PY - 2016 SP - 110 EP - 110 PG - 1 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2043814 ID - 2043814 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Oszvald, Mária AU - Tömösközi, Sándor AU - Tamás, László AU - Békés, Ferenc ED - Veisz, Ottó Bálint ED - Polgár, Zsolt TI - Búza tartalékfehérjék vizsgálata modell rendszerben. T2 - XXII. Növénynemesítési Tudományos Nap: összefoglalók PB - Magyar Tudományos Akadémia (MTA) CY - Budapest SN - 9789633960851 PY - 2016 SP - 58 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2043475 ID - 2043475 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - BOOK ED - Lásztity, Radomir TI - Food Quality and Standards. Volume I ET - 0 PB - EOLSS Publishers Co. Ltd CY - Oxford PY - 2009 SP - 320 SN - 9781905839414 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2684884 ID - 2684884 N1 - ISBN: 978-1-905839-41-4 (eBook) ISBN: 978-1-84826-941-5 (Print Volume) LA - English DB - MTMT ER - TY - BOOK ED - Lásztity, Radomir TI - Food quality and standards. Volume II TS - Volume II ET - 0 PB - EOLSS Publishers Co. Ltd CY - Oxford PY - 2009 SP - 398 SN - 9781848269422 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2350443 ID - 2350443 N1 - ISBN: 978-1-905839-42-1 (eBook) ISBN: 978-1-84826-942-2 (Print Volume) Encyclopedia of Life Support Systems (EOLSS): the largest on-line encyclopedia, a virtual dynamic library of about 600 volumes. LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - A, Smeets AU - T, Gelencsér AU - Salgó, András AU - M, Westerterp-Plantega TI - The accut effects of lunch containing resistant starch on energy and substrate utilization, ghrelin, GLP-1, PYY concentrations and appetite JF - APPETITE J2 - APPETITE VL - 51 PY - 2008 IS - 2 SP - 400 SN - 0195-6663 DO - 10.1016/j.appet.2008.04.224 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2676578 ID - 2676578 LA - English DB - MTMT ER - TY - CHAP AU - Tömösközi, Sándor AU - M, Nádosi AU - K, Ercsey AU - Haraszi, Réka AU - F, Békés AU - Salgó, András ED - George, L. Lookhart ED - Perry, K.W. Ng. TI - Determination of Wheat and Bread making Quality with Small-scale Methods - An Overall Comparison Study T2 - Gluten proteins 2006 PB - American Association of Cereal Chemists International (AACC International) CY - Saint Paul (MN) SN - 9781891127571 PY - 2007 SP - 243 EP - 248 PG - 6 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2611833 ID - 2611833 LA - English DB - MTMT ER - TY - GEN AU - Lásztity, Radomir TI - O radu Zaduzbine Jakova Ignjatovica PY - 2006 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2684904 ID - 2684904 LA - Serbian DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Lásztity, Radomir AU - Dujmov, D TI - Zasedao kuratorijum Zaduzbine Jakova Ignjatovica JF - SRPSKE NARODNE NOVINE (BUDAPEST) J2 - SRPSKE NARODNE NOVINE (BUDAPEST) VL - 2006 PY - 2006 IS - dec. SN - 1215-072X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2684877 ID - 2684877 N1 - Cikk azonosító vagy Kezdő oldal ismeretlen LA - Serbian DB - MTMT ER -