mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 28 elem 3 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Schall, Eszter ✉
;
Budai, Viktória Éva
;
Czipó, Bernadett
;
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Tömösközi, Sándor
Protein composition of rye varieties and a commercial mixture from an industrial mill
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
122
Paper: 104110 , 9 p.
(2025)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:35743008
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35743008]
[Egyeztetett]
2.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Németh, Renáta
;
Schall, Eszter
;
Szentmiklóssy, Marietta
;
Tömösközi, sándor
The variability of the compositional and technological properties of rye and oat varieties, the product development possibilities inherent in processing
(2024)
17th ICC Cereal and Bread Congress 2024-04-22 [Nantes, Franciaország]
,
Megjelenés: Franciaország,
Közlemény:35742910
Nyilvános
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[35742910]
[Nyilvános]
3.
Muskovics, Gabriella ✉
;
Farkas, Alexandra
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Tömösközi, Sandor
Changes of gluten protein composition during sourdough fermentation in rye flour
CEREAL CHEMISTRY
101
:
6
pp. 1354-1363. , 10 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:35444432
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35444432]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
4.
Marietta, Szentmiklóssy
;
Edina, Jaksics
;
Renáta, Németh
;
Alexandra, Farkas
;
Eszter, Schall
;
Marianna, Rakszegi
;
Sándor, Tömösközi
FIBER AND SHORT-CHAIN CARBOHYDRATE COMPOSITION OF OAT, RYE AND SPELT COMPARED TO BREAD WHEAT
(2024)
Közlemény:34977539
Nyilvános
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[34977539]
[Nyilvános]
5.
Németh, Renáta
;
Farkas, Alexandra
;
Martin, Edit
;
Gaál, Annamária
;
Schall, Eszter
;
Szilágyi, Róza
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the functionality of macromolecules in the rheological and baking properties of oat milling fractions
FOOD HYDROCOLLOIDS
146
:
Part A
Paper: 109241 , 12 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34129448
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 2 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34129448]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 2, Függő: 1, Nem jelölt: 0
6.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Dr. Németh, Renáta
;
Dr. Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Dr. Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
In: Jaksics, Edina; Farkas, Alexandra; Németh, Renáta; Schall, Eszter; Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia; Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
p. 5
Közlemény:34563253
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciaközlemény (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34563253]
[Nyilvános]
7.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Németh, Renáta
;
Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
Közlemény:34563250
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciakötet
Tudományos
Egyéb konferenciakötet | Tudományos
[34563250]
[Nyilvános]
8.
Farkas, Alexandra
;
Szabó, Eszter
;
Horváth, Anna
;
Jaksics, Edina
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Development and application of a laboratory baking test for the characterisation of wholemeal oat flours
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
114
Paper: 103761
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34129447
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34129447]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
9.
Szentmiklóssy, M.K.J.
;
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Pusztai, Éva
;
Kemény, Sándor
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Fibre and short-chain carbohydrate composition in rye varieties, novel industrial milling fractions and breads
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
52
:
2
pp. 177-189. , 13 p.
(2023)
DOI
REAL
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34025352
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34025352]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
Tömösközi, Sándor
;
Németh, Renáta
;
Farkas, Alexandra
;
Rakszegi, Marianna
Hungarian History of Cereal Cultivation, Processing and Sourdough Making
In: Rocha, João Miguel F.; McElhatton, Anna; Orhun, Gul Ebru; Pastor, Kristian; Garcia-Vaquero, Marco (szerk.)
Traditional European Breads : An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage
Cham, Svájc :
Springer International Publishing
(2023)
pp. 161-180. Paper: Chapter 8 , 20 p.
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33832048
Nyilvános
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[33832048]
[Nyilvános]
2025-04-30 00:07
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás