1.
Schall, Eszter ✉ ; Budai, Viktória Éva ; Czipó, Bernadett ; Jaksics, Edina ; Farkas, Alexandra ; Tömösközi, Sándor
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 122 Paper: 104110 , 9 p. (2025)
Közlemény:35743008 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35743008] [Egyeztetett]
2.
17th ICC Cereal and Bread Congress 2024-04-22 [Nantes, Franciaország], Megjelenés: Franciaország,
Közlemény:35742910 Nyilvános Forrás Egyéb (Nem besorolt ) Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos[35742910] [Nyilvános]
3.
CEREAL CHEMISTRY 101 : 6 pp. 1354-1363. , 10 p. (2024)
Közlemény:35444432 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[35444432] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
4.
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos[34977539] [Nyilvános]
5.
Németh, Renáta ; Farkas, Alexandra ; Martin, Edit ; Gaál, Annamária ; Schall, Eszter ; Szilágyi, Róza ; Tömösközi, Sándor
FOOD HYDROCOLLOIDS 146 : Part A Paper: 109241 , 12 p. (2024)
Közlemény:34129448 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 2 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34129448] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 2, Függő: 1, Nem jelölt: 0
6.
Nem besorolt (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos[34563253] [Nyilvános]
7.
Egyéb konferenciakötet | Tudományos[34563250] [Nyilvános]
8.
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE 114 Paper: 103761 (2023)
Közlemény:34129447 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34129447] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
9.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52 : 2 pp. 177-189. , 13 p. (2023)
Közlemény:34025352 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34025352] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
In: Rocha, João Miguel F.; McElhatton, Anna; Orhun, Gul Ebru; Pastor, Kristian; Garcia-Vaquero, Marco (szerk.) Traditional European Breads : An Illustrative Compendium of Ancestral Knowledge and Cultural Heritage
Cham, Svájc : Springer International Publishing (2023) pp. 161-180. Paper: Chapter 8 , 20 p.
Közlemény:33832048 Nyilvános Forrás Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[33832048] [Nyilvános]
2025-04-30 00:07