mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 22 elem 3 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Varga-Kántor, A.
;
Alexa, L.
;
Topa, E.
;
Kovács, B.
;
Czipa, N.
Különböző fűszerekkel dúsított kenyerek makroelem tartalmának meghatározása és hozzájárulásuk a táplálkozási referencia értékhez [Determination of the macroelement content of breads fortified with different spices and their contribution to the nutrient reference value]
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
3
pp. 4036-4057. , 11 p.
(2022)
DOI
DEA
REAL
Scopus
Teljes dokumentum
Egyéb URL
Központi kezelésű
Közlemény:33570213
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33570213]
[Admin láttamozott]
2.
Topa, Emőke
;
Alexa, Loránd
;
Varga-Kántor, Andrea
;
Kovács, Béla
;
Czipa, Nikolett
Piros gyümölcsök minőségi jellemzői friss és liofilizálás utáni állapotban=Quality characteristics of red fruits fresh and after lyophilization
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
67
:
4
pp. 3649-3664. , 8 p.
(2021)
DOI
REAL
Scopus
Scopus
Egyéb URL
Egyéb URL
Központi kezelésű
Közlemény:32649549
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32649549]
[Admin láttamozott]
3.
Varga-Kántor, Andrea
;
Alexa, Loránd
;
Topa, Emőke
;
Kovács, Béla
;
Czipa, Nikolett
Szárított bazsalikommal dúsított kenyerek vizsgálata és eredményeinek értékelése=Examination of breads enriched with dried basil and evaluation of the results
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
67
:
4
pp. 3665-3678. , 7 p.
(2021)
DOI
REAL
Scopus
Scopus
Egyéb URL
Egyéb URL
Központi kezelésű
Közlemény:32704273
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32704273]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
4.
Kántor, Andrea
;
Alexa, Loránd
;
Papp-Topa, Emőke
;
Kovács, Béla
;
Czipa, Nikolett
Change of antioxidant compounds of spices during drying
ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK
:
2
pp. 77-81. , 5 p.
(2019)
DOI
Egyéb URL
Központi kezelésű
Közlemény:31031137
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31031137]
[Admin láttamozott]
5.
Kántor, A.
;
Fischinger, L. Á.
;
Loránd, A.
;
Papp-Topa, E.
;
Kovács, B.
;
Czipa, N.
Functional bread, or the effects of garlic and its products on certain parameters of bread [Funkcionális kenyér, avagy a fokhagyma és készítményei hatása a kenyér egyes paramétereire]
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
65
:
4
pp. 2704-2714. , 10 p.
(2019)
DEA
Scopus
Egyéb URL
Központi kezelésű
Közlemény:31156533
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 0 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31156533]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 0, Függő: 2, Nem jelölt: 0
6.
Topa, Emőke
;
Alexa, Loránd
;
Kántor, Andrea
;
Kovács, Béla
;
Czipa, Nikolett
Különböző fajtamézek beltartalmi paramétereinek vizsgálata
In: Németh, Katalin (szerk.)
Tavaszi Szél 2019 Konferencia. Nemzetközi Multidiszciplináris Konferencia : Absztraktkötet
Budapest, Magyarország :
Doktoranduszok Országos Szövetsége (DOSZ)
(2019)
742 p.
p. 77
Központi kezelésű
Közlemény:33724151
Nyilvános
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[33724151]
[Nyilvános]
7.
Loránd, Alexa
;
Andrea, Kántor
;
Béla, Kovács
;
Nikolett, Czipa
DETERMINATION OF MICRO AND TRACE ELEMENTS OF COMMERCIAL BEERS
JOURNAL OF MICROBIOLOGY BIOTECHNOLOGY AND FOOD SCIENCES
7
:
4
pp. 432-436. , 5 p.
(2018)
DOI
WoS
DEA
Scopus
Központi kezelésű
Közlemény:3330764
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 8 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3330764]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 8, Függő: 0, Nem jelölt: 0
8.
Loránd, Alexa
;
Andrea, Kántor
;
Béla, Kovács
;
Nikolett, Czipa
Determining the antioxidant compounds of beer
ACTA AGRARIA DEBRECENIENSIS / AGRÁRTUDOMÁNYI KÖZLEMÉNYEK
74
pp. 5-10. , 6 p.
(2018)
DOI
Teljes dokumentum
Központi kezelésű
Közlemény:3396300
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3396300]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
9.
Loránd, Alexa
;
Andrea, Kántor
;
Emőke, Papp-Topa
;
Béla, Kovács
;
Nikolett, Czipa
Examination of changes in the antioxidant compounds and acidity of the mash of different fruits
In:
Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts
Debrecen, Magyarország :
Debreceni Egyetem
(2018)
p. 16
Központi kezelésű
Közlemény:30434309
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[30434309]
[Admin láttamozott]
10.
Andrea, Kántor
;
Loránd, Alexa
;
Emőke, Papp-Topa
;
Béla, Kovács
;
Nikolett, Czipa
Determination of nutritional parameters of different cereal flours’ bread
In:
Scientific researches in food production : 3rd meeting of young researchers from V4 countries : Proceeding of Abstracts
Debrecen, Magyarország :
Debreceni Egyetem
(2018)
p. 22
Központi kezelésű
Közlemény:30434327
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[30434327]
[Admin láttamozott]
2025-11-14 19:09
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás