mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 10 elem 1 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Zentai, Andrea
;
J Szabó, István
;
Kerekes, Kata
;
Ambrus, Arpád
Risk assessment of the cumulative acute exposure of Hungarian population to organophosphorus pesticide residues with regard to consumers of plant based foods
FOOD AND CHEMICAL TOXICOLOGY
89
pp. 67-72. , 6 p.
(2016)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:3199217
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 24
| Független: 21 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 22 | Scopus jelölt: 18 | WoS/Scopus jelölt: 24 | DOI jelölt: 23
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3199217]
[Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 24, Független: 21, Függő: 3, Nem jelölt: 0
2.
Zentai, A
;
Kerekes, K
;
Szabó, I
;
Ambrus, Á
Refining customer exposure due to pesticide residues – Part 2
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
61
:
4
pp. 800-847. , 48 p.
(2015)
Scopus
Közlemény:3334920
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3334920]
[Admin láttamozott]
3.
Zentai, A
;
Kerekes, K
;
Szabó, I
;
Ambrus, Á
Refining customer exposure due to pesticide residues - Part 1
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
61
:
3
pp. 680-719. , 40 p.
(2015)
Scopus
Közlemény:3334918
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3334918]
[Admin láttamozott]
4.
Farkas, Z
;
Kerekes, K
;
Szabó, JIJ
;
Ambrus, Á
Ms excel-based method for the preparation of target-oriented sampling plans
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
61
:
2
pp. 588-609. , 22 p.
(2015)
Scopus
Közlemény:3334914
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[3334914]
[Admin láttamozott]
5.
Farkas, Z
;
Horváth, Z
;
Szabó, IJ
;
Ambrus, A
Estimation of sampling uncertainty of pesticide residues based on supervised residue trial data
JOURNAL OF AGRICULTURAL AND FOOD CHEMISTRY
63
:
18
pp. 4409-4417. , 9 p.
(2015)
DOI
WoS
Közlemény:2801962
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 1 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 6 | Scopus jelölt: 6 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2801962]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 1, Függő: 7, Nem jelölt: 0
6.
Farkas, Z
;
Trevisani, M
;
Horváth, Z
;
Serraino, A
;
Szabo, I
;
Kerekes, K
;
Szeitzne-Szabo, M
;
Ambrus, A
Analysis of industry generated data Part II. Risk based sampling plan for efficient self-control of aflatoxin M1 contamination in raw milk
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
31
:
7
pp. 1257-1273. , 17 p.
(2014)
DOI
WoS
Közlemény:2603269
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5
| Független: 1 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 4 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2603269]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 1, Függő: 4, Nem jelölt: 0
7.
Ambrus, A
;
Horváth, Z
;
Farkas, Z
;
Szabó, JI
;
Dorogházi, E
;
Szeitzne-Szabo, M
Nature of the field-to-field distribution of pesticide residues
JOURNAL OF ENVIRONMENTAL SCIENCE AND HEALTH PART B-PESTICIDES FOOD CONTAMINANTS AND AGRICULTURAL WASTES
49
:
4
pp. 229-244. , 16 p.
(2014)
DOI
WoS
Közlemény:2603255
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 7
| Független: 0 | Függő: 7 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 6 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 7 | DOI jelölt: 6
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2603255]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 7, Független: 0, Függő: 7, Nem jelölt: 0
8.
Zentai, A
;
Sali, J
;
Szabó, IJ
;
Szeitzne-Szabo, M
;
Ambrus, A
;
Vasarhelyi, A
Factors affecting the estimated probabilistic acute dietary exposure to captan from apple consumption
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
30
:
5
pp. 833-842. , 10 p.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:2391154
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 0 | Függő: 3 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2391154]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 0, Függő: 3, Nem jelölt: 0
9.
Zentai, A
;
Sali, J
;
Szeitzné-Szabó, M
;
Szabó, IJ
;
Ambrus, Á
Exposure of consumers to morphine from poppy seeds in Hungary
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
29
:
3
pp. 403-414. , 12 p.
(2012)
DOI
WoS
ResearchGate publ.
Scopus
PubMed
Közlemény:2391159
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 8 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 7 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2391159]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 8, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
Ambrus, Á
;
Szeitzne-Szabó, M
;
Zentai, A
;
Sali, J
;
Szabó, IJ
Exposure of consumers to deoxynivalenol from consumption of white bread in Hungary
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT
28
:
2
pp. 209-217. , 9 p.
(2011)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:2391160
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 11
| Független: 11 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 11 | DOI jelölt: 11
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2391160]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 11, Független: 11, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2024-12-02 17:04
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás