mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 52 elem 6 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Németh, Renáta
;
Farkas, Alexandra
;
Martin, Edit
;
Gaál, Annamária
;
Schall, Eszter
;
Szilágyi, Róza
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the functionality of macromolecules in the rheological and baking properties of oat milling fractions
FOOD HYDROCOLLOIDS
146
:
Part A
Paper: 109241 , 12 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34129448
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34129448]
[Egyeztetett]
2.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Dr. Németh, Renáta
;
Dr. Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Dr. Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
In: Jaksics, Edina; Farkas, Alexandra; Németh, Renáta; Schall, Eszter; Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia; Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
p. 5
Közlemény:34563253
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciaközlemény (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34563253]
[Nyilvános]
3.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Németh, Renáta
;
Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
Közlemény:34563250
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciakötet
Tudományos
Egyéb konferenciakötet | Tudományos
[34563250]
[Nyilvános]
4.
Xhaferaj, Majlinda
;
Muskovics, Gabriella
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Tömösközi, Sándor
;
Scherf, Katharina A.
Development of a barley reference material for gluten analysis
FOOD CHEMISTRY
424
Paper: 136414
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Egyéb URL
Közlemény:33896596
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33896596]
[Egyeztetett]
5.
Tömösközi, Sándor
;
Jaksics, Edina
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Németh, Renáta
;
Schall, Eszter
;
Langó, Bernadett
;
Rakszegi, Marianna
Screening and use of nutritional and health-related benefits of the minor crops
In: Rakszegi, Marianna; Papageorgiou, Maria; M. Rocha, João (szerk.)
Developing Sustainable and Health-Promoting Cereals and Pseudocereals : Conventional and Molecular Breeding
London, Egyesült Királyság / Anglia :
Academic Press
(2023)
pp. 57-85. , 29 p.
DOI
Scopus
Zárolt
Közlemény:33731339
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Szaktanulmány )
Tudományos
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos
[33731339]
[Admin láttamozott]
6.
Jaksics, E.
;
Németh, R.
;
Schall, E.
;
Szentmiklóssy, M.K.J.
;
Bidló, G.
;
Simon, K.
;
Tömösközi, S. ✉
Study of the effects of heat treatment on the composition, functionality, and oxidative and hydrolytic stability of oat
CEREAL CHEMISTRY
100
:
3
pp. 708-720. , 13 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33636114
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33636114]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
7.
Xhaferaj, Majlinda
;
Muskovics, Gabriella
;
Schall, Eszter
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Tömösközi, Sándor
;
Scherf, Katharina A. ✉
Characterization of rye flours and their potential as reference material for gluten analysis
FOOD CHEMISTRY
408
Paper: 135148 , 8 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33392952
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33392952]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
8.
Schall, Eszter
;
Török, Kitti
;
Juhászné Szentmiklóssy, Marietta Klaudia
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Elválasztástechnikai módszerek fejlesztése növényi fehérjék és szénhidrátok komplex jellemzésére/Development of separation techniques for complex characterization of plant proteins and carbohydrates
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4199-4205. , 7 p.
(2022)
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33627508
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33627508]
[Admin láttamozott]
9.
Edina, Jaksics
;
Alexandra, Farkas
;
Renáta, Németh
;
Eszter, Schall
;
Marietta, Klaudia Juhászné Szentmiklóssy
;
Zsuzsanna, Kormosné Bugyi
;
Gabriella, Muskovics
;
Sándor, Tömösközi
Improving the conditions of human utilization of oat and rye in terms of processing technology and nutritional value
(2022)
7th Cereals & Europe Spring Meeting
,
poster presentation
,
Közlemény:33627140
Nyilvános
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[33627140]
[Nyilvános]
10.
Bugyi, Z. ✉
;
Muskovics, G.
;
Schall, E.
;
Török, K.
;
Hajas, L.
;
Scherf, K.
;
Xhaferaj, M.
;
Koehler, P.
;
Schoenlechner, R.
;
D’amico, S.
et al.
Classics in a new perspective: gluten as a special food safety and analytical challenge
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4190-4198. , 9 p.
(2022)
DOI
Scopus
Közlemény:33626776
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Utánközlés )
Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33626776]
[Egyeztetett]
2024-05-11 04:14
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás