mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 155 elem 16 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Majd, Elayan
;
Csaba, Németh
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Adrienn, Tóth
THE EFFECT OF ADDING EGG WHITE POWDER ON LIQUID EGG PRODUCTS PROPERTIES
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN
43
p. 141
(2023)
Közlemény:34141491
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34141491]
[Nyilvános]
2.
Majd, Elayan
;
Csaba, Nemeth
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Adrienn, Toth.
The Effect of Adding Different Oils on Liquid Egg Products Chemical and Physical Properties
In: Vladimir, Kakurinov (szerk.)
Congress on Food Quality and Safety, Health, and Nutrition - NUTRICON 2023 : Book of abstracts
Skopje, Macedónia :
Kontura
(2023)
255 p.
pp. 30-31. , 2 p.
Közlemény:34139865
Nyilvános
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34139865]
[Nyilvános]
3.
Adrienn, Varga-Tóth
;
Csaba, Németh
;
Majd, Elayan
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Zsolt, Oltványi
;
József, Surányi
;
László, Friedrich
Comparison study of a Hungarian dairy sweet bar and its egg white alternative
In: Afrim, Hamidi; Bledar, Bisha; Mentor, Alishani; Karsten, Giffey (szerk.)
International Symposium "Integrated approaches to environmental, animal and human health" Book of abstracts
Prizren, Koszovó :
Universitet u Prishtini, Učiteljski fakultet Prizren-Leposavić
(2023)
26 p.
p. 22
Közlemény:34109110
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34109110]
[Admin láttamozott]
4.
Majd, Elayan
;
Csaba, Németh
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
László, Friedrich
;
Anikó, Boros
;
Adrienn, Tóth
The effect of adding plant proteins on liquid whole eggs properties
In: Vujadinović, Dragan; Beribaka, Mirjana (szerk.)
Book Of Abstracts VIII International Congress Engineering, Environment And Materials In Process Industry EEM2023
Jahorina, Bosznia-Hercegovina :
Faculty of Technology Zvornik, University of East Sarajevo
(2023)
235 p.
p. 172 Paper: ENG-105
Közlemény:33830851
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33830851]
[Admin láttamozott]
5.
Majd, Elayan
;
Csaba, Németh
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Adrienn, Tóth.
The effect of adding paprika essential oil to liquid whole egg product properties
In: Kajos, Luca Fanni; Bali, Cintia; Puskás, Tamás; Horváth-Polgár, Petra Ibolya; Glázer-Kniesz, Adrienn; Tislér, Ádám; Kovács, Eszter (szerk.)
XI. Interdiszciplináris Doktorandusz Konferencia 2022. november 25-26 = 11th Interdisciplinary Doctoral Conference 25-26th of November 2022 : absztraktkötet = Book of Abstracts
Pécs, Magyarország :
Pécsi Tudományegyetem Doktorandusz Önkormányzat
(2022)
253 p.
p. 234
Közlemény:33801360
Nyilvános
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
|
Hibás
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33801360]
[Nyilvános]
6.
Adrienn, Varga-Tóth
;
Majd, Elayan
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Anikó, Boros
;
Csaba, Németh
Textural investigation of a protein rich jelly sweet
In: Gyalai, Ingrid; Czóbel, Szilárd (szerk.)
20th Wellmann International Scientific Conference : Hódmezővásárhely, 3rd April 2023
Hódmezővásárhely, Magyarország :
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
(2023)
97 p.
p. 72
Közlemény:33734369
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33734369]
[Admin láttamozott]
7.
Majd, Elayan ✉
;
Csaba, Németh
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
Adrienn, Tóth
The effect of adding different oils on liquid whole egg sensorial properties
In: Gyalai, Ingrid; Czóbel, Szilárd (szerk.)
20th Wellmann International Scientific Conference : Hódmezővásárhely, 3rd April 2023
Hódmezővásárhely, Magyarország :
Szegedi Tudományegyetem Mezőgazdasági Kar
(2023)
97 p.
p. 59
Közlemény:33734349
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33734349]
[Admin láttamozott]
8.
Varga-Tóth, Adrienn ✉
;
Németh, Csaba
;
Dalmadi, István
;
Csurka, Tamás
;
Csorba, Renáta
;
Elayan, Majd
;
Enkhbold, Munkhnasan
;
Hidas, Karina
;
Friedrich, László Ferenc
Investigation of the effects of bovine collagen peptides and mixed berries on rheological properties and biological activity of egg white-based beverage via central composite design
FRONTIERS IN NUTRITION
9
Paper: 1011553
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33634281
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 2 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33634281]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 2, Függő: 1, Nem jelölt: 0
9.
Majd, Elayan
;
Adrienn, Tóth
;
Munkhnasan, Enkhbold
;
László, Friedrich
;
Csaba, Németh
The Effect of Ascorbic Acid on Liquid Egg Products Properties
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting]
Budapest, Magyarország :
MATE Budai Campus
(2022)
814 p.
pp. 155-160. , 6 p.
Közlemény:33629446
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[33629446]
[Admin láttamozott]
10.
Karina, Ilona Hidas
;
Ildikó, Csilla Nyulasné Zeke
;
Adrienn, Vargáné Tóth
;
Anna, Visy
;
Annamária, Barkó
;
Zsuzsanna, Horváth-Mezőfi
;
Koppány, Majzinger
;
László, Ferenc Friedrich
;
Csaba, Németh
Teljes tojáslé reológiai, kalorimetrikus és funkcionális tulajdonságainak változása a fagyasztás során
A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA
ú.f.1
:
1-2
pp. 45-50. , 6 p.
(2022)
DOI
Kiadónál
REAL
Teljes dokumentum
Közlemény:33615907
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33615907]
[Egyeztetett]
2024-04-26 20:34
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás