1.
Előadás, I. NEMZETKÖZI LÁTOGATÓGAZDASÁG KONFERENCIA Helyek, látogatók és együttműködések, 1ST INTERNATIONAL VISITOR ECONOMY CONFERENCE People, Places and Partnerships, Szekció: A GASZTRONÓMIA ÉS A TURIZMUS KÖZÖS PERSPEKTÍVÁI, Budapesti Gazdasági Egyetem,
Közlemény:34789602 Admin láttamozott Forrás Egyéb (Nem besorolt ) Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos[34789602] [Admin láttamozott]
2.
Hajdu, Csengele ; Molnár, Béla Péter ; Waterman, Jamie M. ; Machado, Ricardo Alberto Ruiz ; Radványi, Dalma ; Fónagy, Adrien ; Khan, Sheharyar Ahmed ; Vassor, Thibault ; Biet, Baptiste ; Erb, Matthias et al.
PLANT CELL AND ENVIRONMENT pp. 1-12. , 12 p. (2024)
Közlemény:34745548 Nyilvános Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34745548] [Nyilvános]
3.
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 8 Paper: 100698 , 6 p. (2024)
Közlemény:34657931 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Rövid közlemény ) Tudományos
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[34657931] [Admin láttamozott]
4.
Gere, Attila ✉ ; Biró, Barbara ; Radványi, Dalma ; Zemel, Ryan ; Papajorgji, Petraq ; Moskowitz, Howard
In: Tuohy, John J. (szerk.) Sensory Profiling of Dairy Products
Wiley (2023) pp. 1-17. , 17 p.
Közlemény:34149154 Admin láttamozott Forrás Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[34149154] [Admin láttamozott]
5.
Maria, de Fátima Serralha ; Alexandra, Anderluh ; Beatriz, Santos ; Dalma, Radványi ; Maira, Leščevica ; Zahra, Mesbahi ; Nelson, Carriço ; Pamela, Nolz ; Sarah, Coninck ; Sergiu, Galatanu
In: Luísa, Cagica Carvalho; Paulo, Bogas; Jordana, Kneipp; Lucas, Avila; Elis, Ossmane (szerk.) Handbook of Research on Solving Societal Challenges Through Sustainability-Oriented Innovation
Setubal, Portugália : IGI Global (2023) 419 p. pp. 159-181. , 23 p.
Közlemény:33588414 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[33588414] [Admin láttamozott]
6.
HELIYON 9 : 1 Paper: e12703 (2023)
Közlemény:33550638 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2 (Nem nyilvános: 1)
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33550638] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
7.
Farkas, Bence ; Radványi, Dalma ; Üveges, Márta
Budapest, Magyarország : MATE Budai Campus (2022) 814 p. pp. 184-194. , 11 p.
Közlemény:33629645 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[33629645] [Admin láttamozott]
8.
APPLIED SCIENCES-BASEL 12 : 14 Paper: 6899 (2022)
Közlemény:32923718 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32923718] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
9.
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország : Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) pp. 43-43. , 122 p.
Közlemény:32875633 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[32875633] [Admin láttamozott]
10.
FOODS 10 : 11 Paper: 2681 (2021)
Közlemény:32507477 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 0 | Független: 0 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 (Nem nyilvános: 1)
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[32507477] [Egyeztetett]
2024-04-24 01:30