mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 84 elem 9 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Bugyi, Zs
;
Muskovics, G
;
Schall, E
;
Török, K
;
Hajas, L
;
Scherf, K
;
Xhaferaj, M
;
Koehler, P
;
Schoenlechner, R
;
D’Amico, S
et al.
Klasszikus témák új megvilágításban: a glutén mint speciális élelmiszerbiztonsági és analitikai kihívás/Classics in a new perspective: Gluten as a special food safety and analytical challenge
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
4
pp. 4180-4198. , 19 p.
(2022)
Közlemény:33428347
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33428347]
[Nyilvános]
2.
Hajas, Lívia
;
Benedek, Csilla ✉
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Juhász, Réka
Development of Protein- and Fiber-Enriched, Sugar-Free Lentil Cookies: Impact of Whey Protein, Inulin, and Xylitol on Physical, Textural, and Sensory Characteristics
FOODS
11
:
23
Paper: 3819 , 17 p.
(2022)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33271634
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33271634]
[Egyeztetett]
3.
Hajas, Lívia
;
Sipos, László
;
Csajbokne Csobod, Éva
;
Veresné Bálint, Márta
;
Juhász, Réka ✉
;
Benedek, Csilla
Lentil (Lens culinaris Medik.) Flour Varieties as Promising New Ingredients for Gluten-Free Cookies
FOODS
11
:
14
Paper: 2028 , 16 p.
(2022)
DOI
WoS
REAL
Scopus
PubMed
Közlemény:32925302
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 2 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32925302]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 2, Függő: 1, Nem jelölt: 0
4.
Papp, Hanga
;
Patkó, Alexandra
;
Molnár, Andrea
;
Hajas, Lívia
Savanyított tej- és tejszínkészítmények laktóztartalmának vizsgálata
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-)
31
:
2
pp. 23-25. , 3 p.
(2022)
SE Repozitórium
MOB
Közlemény:32894082
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32894082]
[Nyilvános]
5.
Éliás, Anna Júlia
;
Juhász, Réka
;
Hajas, Lívia
;
Benedek, Csilla
Különböző lencselisztalapú, gluténmentes kekszek fehérjeemészthetőségének in vitro vizsgálata
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-)
31
:
1
pp. 22-25. , 4 p.
(2022)
SE Repozitórium
MOB
Közlemény:32766866
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32766866]
[Admin láttamozott]
6.
Juhász, Anna Evelin
;
Hajas, Lívia
;
Hermánné, Juhász Réka
Növényi alapú hústermékek vizsgálata
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-)
30
:
3
pp. 12-14. , 3 p.
(2021)
SE Repozitórium
MOB
Közlemény:32262719
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32262719]
[Nyilvános]
7.
Szekeres-Fáki, Eszter
;
Vásony-Dékei, Zóra
;
Dakó, Eszter
;
Hajas, Lívia
Gélesített rosttal dúsított, rizslisztalapú, gluténmentes fánkok jellemzése
ÚJ DIÉTA: A MAGYAR DIETETIKUSOK LAPJA (2001-)
30
:
1
pp. 17-20. , 4 p.
(2021)
SE Repozitórium
MOB
Közlemény:31954659
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31954659]
[Nyilvános]
8.
Bugyi, Zsuzsanna
;
Schall, Eszter
;
Török, Kitti
;
Hajas, Lívia
;
Katharina, Scherf
;
Peter, Koehler
;
Regine, Schoenlechner
;
Stefano, D’Amico
;
Roland, Poms
;
Tömösközi, Sándor
A hiányzó láncszem nyomában: Gluténmeghatározásra alkalmas referencia anyagok fejlesztése a Műegyetemen
: Konferencia előadás, MTA Élelmiszertudományi Tudományos Bizottság 380. Tudományos Kollokviuma, online, 2020. december 4.
(2020)
Közlemény:31929896
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[31929896]
[Admin láttamozott]
9.
Palócz, Dorottya
;
Hajas, Lívia
;
Molnár, Szilvia
Tej: barát vagy ellenség?
ÉLELMEZÉS
24
:
október
pp. 20-23. , 4 p.
(2020)
Közlemény:31657109
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Rövid közlemény )
Ismeretterjesztő
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő
[31657109]
[Nyilvános]
10.
Schall, Eszter
;
Scherf, Katharina A.
;
Bugyi, Zsuzsanna
;
Hajas, Lívia
;
Török, Kitti
;
Koehler, Peter
;
Poms, Roland E.
;
D'Amico, Stefano
;
Schoenlechner, Regine
;
Tömösközi, Sándor ✉
Characterisation and comparison of selected wheat (Triticum aestivum L.) cultivars and their blends to develop a gluten reference material
FOOD CHEMISTRY
313
Paper: 126049 , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:31146973
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 6
| Független: 2 | Függő: 4 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 6 | Scopus jelölt: 5 | WoS/Scopus jelölt: 6 | DOI jelölt: 6
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31146973]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 6, Független: 2, Függő: 4, Nem jelölt: 0
2023-01-27 00:05
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás