TY - THES AU - Hegyi, Adrienn Mária TI - A marketing és a kutatás fejlesztés integrációja a termék sikerességének meghatározására PB - Szent István Egyetem PY - 2015 SP - 275 DO - 10.14751/SZIE.2015.010 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2935438 ID - 2935438 LA - English DB - MTMT ER - TY - BOOK AU - T, Kuti AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Dr. E, Horváth TI - 7th Pangborn Sensory Science Symposium. Effects of fat replacers on sensory attributes in traditional Hungarian stew TS - Effects of fat replacers on sensory attributes in traditional Hungarian stew T3 - PANG2007 0391 ET - 0 PY - 2014 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2830439 ID - 2830439 LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Zsófia, Kertész AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Hanna, Stolz AU - Ingrid, Jahrl AU - András, Sebők AU - Salvador, Garibay AU - Cosimo, Rota AU - Cesare, Zanasi TI - Opinions of stakeholders and consumers on the sustainability of the soy and beef supply chain in Latin America and Europe. Proceedings in Food System Dynamics, Proceedings in System Dynamics and Innovation in Food Networks 2013 TS - Proceedings in Food System Dynamics, Proceedings in System Dynamics and Innovation in Food Networks 2013 JF - PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS J2 - PROC FOOD SYST DIN VL - 1 PY - 2014 SP - 58 EP - 70 PG - 13 SN - 2194-511X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2722816 ID - 2722816 N1 - http://131.220.45.179/ojs/index.php/proceedings/article/viewArticle/379 LA - English DB - MTMT ER - TY - BOOK AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Fruzsina, Homolka AU - András, Sebők TI - 8th International European Forum on System Dynamics and Innovation in Food Networks. Networking related to sustainability in Hungary TS - Networking related to sustainability in Hungary ET - 0 PY - 2013 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2830418 ID - 2830418 LA - English DB - MTMT ER - TY - BOOK AU - Cesare, Zanasi AU - Cosimo, Rota AU - Salvador, Garibay AU - Ingrid, Jahrl AU - Hanna, Stolz AU - Toon, Driesen AU - Ray, Jacobsen AU - Patrick, Van Damme AU - Xavier, Gellynck AU - Sara, De Pelsmaeker AU - András, Sebők AU - Fruzsina, Homolka AU - Tünde, Kuti AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Maria, Salud Rubio Lozano AU - Rafael, Olea Pérez AU - Agustin, Mascotena AU - Verónica, Chorkulak AU - Aziz, Galvăo daSilva Júnior AU - Artur, Falcette AU - Jacqueline, Bloemhof AU - Gerhard, Schiefer AU - Yvan, Dejaegher AU - Miguel, Hernandez TI - 4th MoniQa International Conference. Sustainability assessment and consumer awarness drivers for food chain competitiveness TS - Sustainability assessment and consumer awarness drivers for food chain competitiveness ET - 0 PY - 2013 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2830368 ID - 2830368 LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Homolka, F AU - Sebők, András TI - Networking related to sustainability in Hungary JF - PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS J2 - PROC FOOD SYST DIN VL - 2013 PY - 2013 IS - September SP - 502 EP - 509 PG - 8 SN - 2194-511X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2745619 ID - 2745619 N1 - #folyóiratcikk nem található: Proceedings in International Journal on Food System Dynamics LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Homolka, F AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Sebők, András TI - Related to Sustainability: Challenges and Barriers JF - PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS J2 - PROC FOOD SYST DIN VL - 2013 PY - 2013 IS - September SP - 510 EP - 528 PG - 19 SN - 2194-511X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2745604 ID - 2745604 N1 - System Dynamics #folyóiratcikk nem található: Proceedings in International Journal on Food System Dynamics LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Sara, De Pelsmaeker Xavier Gellynck AU - Claudia, Delbaere AU - Nathalie, Declercq AU - Renata, Januszewska AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Tünde, Küti AU - Frédéric, Depypere AU - Koen, Dewettinck TI - The influence of different storage conditions and fat bloom on sensory characteristics of pralines JF - FOOD SCIENCE AND LAW J2 - FOOD SCI LAW VL - 4 PY - 2013 IS - 2 SP - 45 EP - 51 PG - 7 SN - 2032-829X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2722276 ID - 2722276 LA - English DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Losó, Viktor AU - Kuti, Tünde AU - Hegyi, Adrienn Mária TI - Gyorsfagyasztott burgonya alapú termékek fejlesztése a melléktermék hasznosítás és a fenntartható fejlődés elveinek figyelembevételével JF - MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG J2 - MINŐSÉG ÉS MEGBÍZHATÓSÁG VL - 2013/4 PY - 2013 SP - 161 EP - 163 PG - 3 SN - 0580-4485 UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2453919 ID - 2453919 LA - Hungarian DB - MTMT ER - TY - JOUR AU - Sebők, András AU - Hegyi, Adrienn Mária AU - Katalin, Viola AU - István, Gábor AU - Fruzsina, Homolka TI - Food Awareness and Transparency: Current Practices and Future Tools JF - PROCEEDINGS IN FOOD SYSTEM DINAMICS J2 - PROC FOOD SYST DIN VL - 2012 PY - 2012 IS - szepteber SP - 638 EP - 652 PG - 15 SN - 2194-511X UR - https://m2.mtmt.hu/api/publication/2746536 ID - 2746536 LA - English DB - MTMT ER -