1.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52 : 3 pp. 339-351. , 13 p. (2023)
Közlemény:34085472 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34085472] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2.
Xhaferaj, Majlinda ; Muskovics, Gabriella ; Schall, Eszter ; Bugyi, Zsuzsanna ; Tömösközi, Sándor ; Scherf, Katharina A.
FOOD CHEMISTRY 424 Paper: 136414 (2023)
Közlemény:33896596 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33896596] [Egyeztetett]
3.
London, Egyesült Királyság / Anglia : Academic Press (2023) pp. 57-85. , 29 p.
Zárolt Közlemény:33731339 Admin láttamozott Forrás Idéző Könyvrészlet (Szaktanulmány ) Tudományos
Szaktanulmány (Könyvrészlet) | Tudományos[33731339] [Admin láttamozott]
4.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 52 : 1 pp. 73-81. , 9 p. (2023)
Közlemény:33724783 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33724783] [Egyeztetett]
5.
Xhaferaj, Majlinda ; Muskovics, Gabriella ; Schall, Eszter ; Bugyi, Zsuzsanna ; Tömösközi, Sándor ; Scherf, Katharina A. ✉
FOOD CHEMISTRY 408 Paper: 135148 , 8 p. (2023)
Közlemény:33392952 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33392952] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
6.
Bugyi, Z. ✉ ; Muskovics, G. ; Schall, E. ; Török, K. ; Hajas, L. ; Scherf, K. ; Xhaferaj, M. ; Koehler, P. ; Schoenlechner, R. ; D’amico, S. et al.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4190-4198. , 9 p. (2022)
Közlemény:33626776 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Utánközlés ) Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626776] [Egyeztetett]
7.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4161-4179. , 19 p. (2022)
Közlemény:33626118 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Utánközlés ) Tudományos
Utánközlés (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626118] [Egyeztetett]
8.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4143-4160. , 18 p. (2022)
Közlemény:33626117 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33626117] [Egyeztetett]
9.
Bugyi, Zs ✉ ; Muskovics, G ; Schall, E ; Török, K ; Hajas, L ; Scherf, K ; Xhaferaj, M ; Koehler, P ; Schoenlechner, R ; D’Amico, S et al.
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 4 pp. 4180-4189. , 10 p. (2022)
Közlemény:33428347 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33428347] [Egyeztetett]
10.
In: Raspor, Peter; Vovk, Irena; Ovca, Andrej; Smole Mozina, Sonja; Butinar, Bojan; Jevsnik, Mojca (szerk.) CEFood Congress Book: Food, technology and nutrition for healthy people in a healthy environment
Ljubljana, Szlovénia : European Declaration on Food, Technology and Nutrition Network (2022) pp. 105-105. , 1 p.
Közlemény:33121046 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[33121046] [Admin láttamozott]
2024-04-24 04:22