1.
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA 9 : 1 pp. 60-68. , 9 p. (2016)
Közlemény:30382347 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[30382347] [Admin láttamozott]
2.
In: Engelhardt, Tekla; Dalmadi, István; Baranyai, László; Mohácsi-Farkas, Csilla (szerk.) Food Science Conference 2015 - Integration of science in food chain: Book of proceedings
Budapest, Magyarország : Corvinus University of Budapest, Faculty of Food Science (2015) p. -
Közlemény:31135101 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[31135101] [Admin láttamozott]
3.
ANALECTA TECHNICA SZEGEDINENSIA 2014 p. 5 , 5 p. (2014)
Közlemény:3199254 Nyilvános Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[3199254] [Nyilvános]
4.
In: Gábor, Keszthelyi-Szabó; Cecilia, Hodúr; Judit, Krisch (szerk.) ICoSTAF'14 : International Conference on Science and Technique Based on Applied and Fundamental Research
Szeged, Magyarország : Szegedi Tudományegyetem Mérnöki Kar (2014) 56 p. p. -
Közlemény:3199220 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[3199220] [Admin láttamozott]
5.
ÉLELMEZÉS 7–8 : júl-aug. pp. 24-25. , 2 p. (2014)
Közlemény:3194690 Nyilvános Forrás Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Ismeretterjesztő
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Ismeretterjesztő[3194690] [Nyilvános]
6.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 43 : Suppl. 1 pp. 164-171. , 8 p. (2014)
Közlemény:2780190 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 5 | Független: 4 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 5 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 5 | DOI jelölt: 5
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2780190] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 5, Független: 4, Függő: 1, Nem jelölt: 0
7.
In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.) Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program : Book of proceedings
Budapest, Magyarország : Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar (2013) 435 p. Paper: Comparison of morphological and inner content parameters of different beetroot (Beta vulgaris l.) varieties
Közlemény:31135095 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[31135095] [Admin láttamozott]
8.
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA 66 : 4 pp. 16-21. , 6 p. (2012)
Közlemény:2779463 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2779463] [Admin láttamozott]
9.
In: Taoukis, Petros S; Stoforos, Nikolaos G; Karathanos, Vaios T; Saravacos, George D (szerk.) Food Process Engineering in a Changing World: Proceedings of the 11th International Conference on Engineering and Food
Athens, Görögország : Cosmosware (2011) pp. 1621-1622. , 2 p.
Közlemény:2704470 Nyilvános Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[2704470] [Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE 40 : Suppl.1 pp. 120-129. , 10 p. (2011)
Közlemény:2252586 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4 | Független: 4 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 4 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[2252586] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 4, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2024-05-10 18:10