1.
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34436375] [Admin láttamozott]
2.
ANIMALS 13 : 13 Paper: 2152 (2023)
Közlemény:34041655 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3 | Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34041655] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
3.
A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA ú. f. 1. : 1-2 pp. 41-44. , 4 p. (2022)
Közlemény:33654516 Egyeztetett Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33654516] [Egyeztetett]
4.
Budapest, Magyarország : MATE Budai Campus (2022) 814 p. pp. 233-238. , 6 p.
Közlemény:33629659 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Konferenciaközlemény ) Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos[33629659] [Admin láttamozott]
5.
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 61 : 4 pp. 389-401. , 13 p. (2022)
Közlemény:33301068 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33301068] [Egyeztetett]
6.
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország : Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 96
Közlemény:33283717 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[33283717] [Admin láttamozott]
7.
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország : Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 114
Közlemény:33120190 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[33120190] [Admin láttamozott]
8.
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN 39 : Food Production and Processing (12) pp. 160-168. , 9 p. (2022)
Közlemény:33120093 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33120093] [Admin láttamozott]
9.
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA) 61 : 3 pp. 218-229. , 12 p. (2022)
Közlemény:33120065 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33120065] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
FRONTIERS IN NUTRITION 9 Paper: 979594 (2022)
Közlemény:33120037 Egyeztetett Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4 | Független: 2 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33120037] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 2, Függő: 2, Nem jelölt: 0
2024-03-28 16:42