mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 175 elem 18 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Csurka, Tamás
;
Hidas, Karina Ilona
;
Varga-Tóth, Adrienn
;
Dalmadi, István
;
Pásztor-Huszár, Klára
;
Friedrich, László Ferenc
Effect of High Biological Value Animal Protein Sources on the Techno-Functional Properties of Ice Cream
SUSTAINABILITY
15
:
24
Paper: 16794
(2023)
DOI
WoS
Egyéb URL
Közlemény:34436375
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34436375]
[Admin láttamozott]
2.
Pajor, Ferenc
;
Várkonyi, Dávid
;
Dalmadi, István
;
Pásztorné-Huszár, Klára
;
Egerszegi, István
;
Penksza, Károly
;
Póti, Péter
;
Bodnár, Ákos
Changes in Chemical Composition and Fatty Acid Profile of Milk and Cheese and Sensory Profile of Milk via Supplementation of Goats’ Diet with Marine Algae
ANIMALS
13
:
13
Paper: 2152
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34041655
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34041655]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
3.
Csurka, Tamás
;
Hidas, Karina Ilona
;
Pásztorné Huszár, Klára
Nagy biológiai értékű állati eredetű melléktermékkel (vérrel) történő dúsítás hatása fagylaltok és jégkrémek állományára
A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA
ú. f. 1.
:
1-2
pp. 41-44. , 4 p.
(2022)
DOI
Kiadónál
REAL
Teljes dokumentum
Közlemény:33654516
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33654516]
[Egyeztetett]
4.
Albert, Gashi
;
Kaltrina, Berisha
;
Klára, Pásztor-Huszár
Effect of ripening period on the amino acid composition of Sharri cheese
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting]
Budapest, Magyarország :
MATE Budai Campus
(2022)
814 p.
pp. 233-238. , 6 p.
Közlemény:33629659
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[33629659]
[Admin láttamozott]
5.
Tamás, Csurka
;
Klára, Pásztor-Huszár
;
László, Fridrich
Comparison of products made from meat batter with various types and quantities of blood products
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA)
61
:
4
pp. 389-401. , 13 p.
(2022)
WoS
Scopus
Közlemény:33301068
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33301068]
[Egyeztetett]
6.
Annamária, Barkó
;
Adrienn, Varga-Tóth
;
Klára, Pásztor-Huszár
;
Karina, Hidas
;
Barbara, Csehi
;
Tamás, Csurka
;
Zsuzsanna, Mednyánszky
The effect of high hydrostatic pressure treatment on the physico-chemical and technofunctional properties of suspensions made of protein powders of animal origin
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.)
4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország :
Élelmiszertudományért OKF Alapítvány
(2022)
p. 96
Közlemény:33283717
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33283717]
[Admin láttamozott]
7.
Tamás, Csurka
;
Karina, Ilona Hidas
;
László, Ferenc Friedrich
;
Klára, Pásztor-Huszár
Effect of enrichment with high biological value animal products on techno-functional properties of ice creams
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.)
4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország :
Élelmiszertudományért OKF Alapítvány
(2022)
p. 114
Közlemény:33120190
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33120190]
[Admin láttamozott]
8.
Tamás, Csurka
;
Adrienn, Tóth
;
Ferenc, László Friedrich
;
Klára, Pásztor-Huszár
COMPARISON OF PRODUCTS MADE OF MEAT BATTER WITH DIFFERENT QUALITY AND QUANTITY OF BLOOD PRODUCTS BASED ON THEIR TECHNO-FUNCTIONAL ATTRIBUTES
JOURNAL OF HYGIENIC ENGINEERING AND DESIGN
39
:
Food Production and Processing (12)
pp. 160-168. , 9 p.
(2022)
Scopus
Teljes dokumentum
Közlemény:33120093
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33120093]
[Admin láttamozott]
9.
Tamás, Csurka
;
Áron, Varga
;
Márta, Ladányi
;
László, Ferenc Friedrich
;
Klára, Pásztor-Huszár
Membrane separation of porcine blood for food industrial use of permeate and retentate
JOURNAL OF FOOD AND NUTRITION RESEARCH (SLOVAKIA)
61
:
3
pp. 218-229. , 12 p.
(2022)
WoS
Egyéb URL
Közlemény:33120065
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33120065]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
Csurka, Tamás ✉
;
Varga-Tóth, Adrienn
;
Kühn, Dorottya
;
Hitka, Géza
;
Badak-Kerti, Katalin
;
Alpár, Boglárka
;
Surányi, József
;
Friedrich, László Ferenc
;
Pásztor-Huszár, Klára
Comparison of techno-functional and sensory properties of sponge cakes made with egg powder and different quality of powdered blood products for substituting egg allergen and developing functional food
FRONTIERS IN NUTRITION
9
Paper: 979594
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33120037
Egyeztetett
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 2 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33120037]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 2, Függő: 2, Nem jelölt: 0
2024-03-28 16:42
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás