mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 79 elem 8 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Kárpáti, Melitta
;
Kóczán, Györgyné
;
Lambertné, Meretei Anikó
;
Soós, Anita
;
Jakab, Ivett
;
Homolya, Szabolcs
;
de Jonge, Nóra
;
Badakné, Kerti Katalin
;
Mardani, Mohsen
;
Szedljak, Ildikó Judit
Dióőrlemények felhasználási lehetőségei gluténmentes, csökkentett szénhidráttartalmú ostya fejlesztésében
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
A 2023. évi Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak összefoglalói Abstracts of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting, 2023
Budapest, Magyarország :
MATE Budai Campus
(2024)
p. 73
Közlemény:34761189
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34761189]
[Admin láttamozott]
2.
Majoros, Réka
;
Szedljak, Ildikó Judit
Development, Chemical and Organoleptic Characterisation of Gluten-free Millet Pasta Enriched with Insect Larvae=Rovarőrleménnyel dúsított gluténmentes kölestészták fejlesztése, kémiai és érzékszervi minősítése
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
69
:
3
pp. 4477-4489. , 13 p.
(2023)
DOI
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34396797
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34396797]
[Admin láttamozott]
3.
Kreszadló, Luca
;
Soós, Anita
;
Szedljak, Ildikó Judit
Édesburgonya liszttel dúsított quinoaliszt-alapú száraztészta vizsgálata=Investigation of quinoa flour based pasta enriched with sweet potato flour
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
72
:
1-2
pp. 19-23. , 5 p.
(2022)
Teljes dokumentum
Közlemény:34432740
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34432740]
[Admin láttamozott]
4.
Dóra, Gerendeli
;
Anikó, Kovács
;
Szedljak, Ildikó
Development of lactose and gluten free ravioli
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
A Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak tanulmányai [Proceedings of János Lippay – Imre Ormos – Károly Vas (LOV) Scientific Meeting]
Budapest, Magyarország :
MATE Budai Campus
(2022)
814 p.
pp. 826-829. , 4 p.
Közlemény:33285427
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[33285427]
[Admin láttamozott]
5.
Nóra, de Jonge
;
Katalin, Kóczán-Manningerb ✉
;
Vivien, Szatmári
;
Ildikó, Szedljak
;
Katalin, Badak-Kerti
Comparative study of coffee substitutes
In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.)
4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország :
Élelmiszertudományért OKF Alapítvány
(2022)
p. 80
Közlemény:33060296
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33060296]
[Admin láttamozott]
6.
Gerendeli, Dóra
;
Kovács, Anikó
;
Szedljak, Ildikó
Development of lactose and gluten-free ravioli
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak : Összefoglalók
Budapest, Magyarország :
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus
(2021)
137 p.
pp. 49-49. , 1 p.
Közlemény:32525239
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[32525239]
[Admin láttamozott]
7.
Nyulas-Zeke, Ildikó
;
Richárd, Pintér
;
Ivett, Jakab
;
Anikó, Kovács
;
Ildikó, Szedljak
;
Katalin, Kóczán-Manninger
;
Anikó, Lambert-Meretei
;
Katalin, Badak-Kerti
Biscuits with reduced carbohydrate and increased protein content -from idea to production
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak : Összefoglalók
Budapest, Magyarország :
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus
(2021)
137 p.
p. 96
Közlemény:32518392
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[32518392]
[Admin láttamozott]
8.
Ivett, Jakab
;
Katalin, Badakné Kerti
;
Kóczán, Györgyné
;
Anita, Soós
;
Anikó, Meret
;
Ildikó, Szedljak
;
Anikó, Kovács
Improving the nutritional and physiological characteristics of donuts using press-cake
In: Fodor, Marietta; Bodor-Pesti, Péter; Deák, Tamás (szerk.)
Lippay János – Ormos Imre – Vas Károly (LOV) Tudományos Ülésszak : Összefoglalók
Budapest, Magyarország :
Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem, Budai Campus
(2021)
137 p.
p. 70
Közlemény:32518374
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[32518374]
[Admin láttamozott]
9.
Mardani, M.
;
Somogyi, L.
;
Szedljak, I.
;
Prauda, I.
;
Farmani, J.
;
Badakné Kerti, K.
Efficiency of sea buckthorn extract in oxidative stability improvement of high oleic sunflower oil
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
50
:
4
pp. 527-536. , 10 p.
(2021)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:32480937
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[32480937]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
10.
Jakab, I
;
Tormási, J.
;
Dhaygude, V
;
Mednyánszky, Zs
;
Sipos, L.
;
Szedljak, I ✉
Cricket flour-laden millet flour blends' physical and chemical composition and adaptation in dried pasta products
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
49
:
1
pp. 4-12. , 9 p.
(2020)
DOI
WoS
REAL
Scopus
Közlemény:31549441
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 13
| Független: 13 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 11 | WoS/Scopus jelölt: 13 | DOI jelölt: 13
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[31549441]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 13, Független: 13, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2024-04-23 10:51
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás