mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 194 elem 20 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Zulkarnain, Abdul Hannan Bin
;
Moskowitz, Howard R.
;
Kókai, Zoltán
;
Gere, Attila
Enhancing consumer sensory science approach through augmented virtuality
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE
9
p. 100834 Paper: 100834
(2024)
DOI
Egyéb URL
Közlemény:35199080
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35199080]
[Nyilvános]
2.
Zulkarnain, Abdul Hannan Bin ✉
;
Kókai, Zoltán
;
Gere, Attila
Immersive Sensory Evaluation: Practical Use of Virtual Reality Sensory Booth
METHODSX
12
Paper: 102631
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34686730
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34686730]
[Admin láttamozott]
3.
Zulkarnain, Abdul Hannan Bin ✉
;
Kókai, Zoltán
;
Gere, Attila
Assessment of a virtual sensory laboratory for consumer sensory evaluations
HELIYON
10
:
3
Paper: e25498
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34685799
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34685799]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
4.
Abdul Hannan, Bin Zulkarnain
;
Xu, Cao
;
Zoltan, Kokai
;
Attila, Gere ✉
Self-Assessed Experience of Emotional Involvement in Sensory Analysis Performed in Virtual Reality
FOODS
13
:
3
Paper: 375 , 17 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:34674361
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34674361]
[Admin láttamozott]
5.
Zulkarnain, Abdul Hannan Bin
;
Radványi, Dalma
;
Szakál, Dorina
;
Kókai, Zoltán
;
Gere, Attila
Unveiling aromas: Virtual reality and scent identification for sensory analysis
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE
8
Paper: 100698 , 6 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34657931
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Rövid közlemény )
Tudományos
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34657931]
[Egyeztetett]
6.
Gere, Attila
;
Kókai, Zoltán
Wine Descriptive Sensory Profiling
In: Muñoz González, Carolina; Pozo-Bayón, María Ángeles (szerk.)
Wine Analysis and Testing Techniques
New York, Amerikai Egyesült Államok :
Springer US
(2024)
248 p.
pp. 145-169. Paper: Chapter 11 , 25 p.
DOI
Egyéb URL
Közlemény:34532667
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[34532667]
[Admin láttamozott]
7.
Gupcsó, Katalin
;
Kókai, Zoltán
;
Bálint, Melinda
;
Tavaszi-Sárosi, Szilvia
;
Németh, Éva Zámboriné
Studies on Sensory and Phytochemical Characteristics of Poppy (Papaver somniferum L.) Varieties for Their Oil Utilisation
FOODS
12
:
17
p. 3165
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34109808
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34109808]
[Admin láttamozott]
8.
Roumia, Hala
;
Kókai, Zoltán
;
Mihály-Langó, Bernadett
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Benedek, Csilla ✉
Ancient Wheats–A Nutritional and Sensory Analysis Review
FOODS
12
:
12
Paper: 2411 , 29 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:34025745
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 4 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 4 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 4
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34025745]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 4, Függő: 0, Nem jelölt: 0
9.
Biró, Barbara
;
Koren, Dániel
;
Lichthammer, Adrienn
;
Veresné Bálint, Márta
;
Gere, Attila
;
Kókai, Zoltán
Relationships amongst phenyltiocarbamide sensitivity, body composition, coffee and tea consumption
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
68
:
2
pp. 3855-3865. , 11 p.
(2022)
DOI
REAL
Egyéb URL
Közlemény:33649869
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33649869]
[Admin láttamozott]
10.
Gulyás, Pálma
;
Bálint, Melinda
;
Kókai, Zoltán
Húsromlás nyomon követésének fogyasztói érzékszervi lehetőségei
HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA
ú.f.1
:
1-2
pp. 29-33. , 5 p.
(2022)
DOI
Kiadónál
REAL
Teljes dokumentum
Közlemény:33301540
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33301540]
[Egyeztetett]
2024-09-20 06:10
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás