1.
METHODSX 12 Paper: 102631 (2024)
Közlemény:34686730 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34686730] [Admin láttamozott]
2.
HELIYON 10 : 3 Paper: e25498 (2024)
Közlemény:34685799 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1 | Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34685799] [Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
3.
FOODS 13 : 3 Paper: 375 , 17 p. (2024)
Közlemény:34674361 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34674361] [Admin láttamozott]
4.
CURRENT RESEARCH IN FOOD SCIENCE 8 Paper: 100698 , 6 p. (2024)
Közlemény:34657931 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Rövid közlemény ) Tudományos
Rövid közlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos[34657931] [Admin láttamozott]
5.
In: Muñoz González, Carolina; Pozo-Bayón, María Ángeles (szerk.) Wine Analysis and Testing Techniques
New York, Amerikai Egyesült Államok : Springer US (2024) 248 p. pp. 145-169. Paper: Chapter 11 , 25 p.
Közlemény:34532667 Admin láttamozott Forrás Idéző Könyvrészlet (Könyvfejezet ) Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos[34532667] [Admin láttamozott]
6.
Gupcsó, Katalin ; Kókai, Zoltán ; Bálint, Melinda ; Tavaszi-Sárosi, Szilvia ; Németh, Éva Zámboriné
FOODS 12 : 17 p. 3165 (2023)
Közlemény:34109808 Admin láttamozott Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34109808] [Admin láttamozott]
7.
FOODS 12 : 12 Paper: 2411 , 29 p. (2023)
Közlemény:34025745 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk ) Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2 | Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[34025745] [Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
8.
Biró, Barbara ; Koren, Dániel ; Lichthammer, Adrienn ; Veresné Bálint, Márta ; Gere, Attila ; Kókai, Zoltán
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK 68 : 2 pp. 3855-3865. , 11 p. (2022)
Közlemény:33649869 Admin láttamozott Forrás Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33649869] [Admin láttamozott]
9.
Gulyás, Pálma ; Bálint, Melinda ; Kókai, Zoltán
A HÚS: A MAGYAR HÚSIPAR SZAKMAI FOLYÓIRATA : AZ ORSZÁGOS HÚSIPARI KUTATÓINTÉZET FOLYÓIRATA ú.f.1 : 1-2 pp. 29-33. , 5 p. (2022)
Közlemény:33301540 Egyeztetett Forrás Idéző Folyóiratcikk (Szakcikk ) Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos[33301540] [Egyeztetett]
10.
Abdul, Hannan Bin Zulkarnain ; Zoltán, Kókai ; Attila, Gere
In: Lilla, Szalóki-Dorkó; Ildikó, Batáné Vidács; Pradeep, Kumar; Andrea, Pomázi; Attila, Gere (szerk.) 4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország : Élelmiszertudományért OKF Alapítvány (2022) p. 40
Közlemény:33094881 Admin láttamozott Forrás Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat ) Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos[33094881] [Admin láttamozott]
2024-05-11 04:57