mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 192 elem 20 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Andras, Koris
;
Attila, Csighy
;
Kenbon, Beyene Abdisa
;
Ashish, Sujay
;
Emőke, Szerdahelyi
;
Krisztina, Takács
;
László, Abrankó
;
Arijit, Nath
Modifications of Food Proteins to Biologically active Peptides by Enzymatic and Microbial routes
In: Balogh, András; Klein, Mónika
Műszaki Kémiai Napok 2023 Konferencia : Engineering Chemistry Conference
Veszprém, Magyarország :
Pannon Egyetem
(2023)
p. n.a
Közlemény:34503458
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34503458]
[Admin láttamozott]
2.
Arijit, Nath
;
Attila, Csighy
;
Kenbon, Beyene Abdisa
;
Ashish, Sujay
;
Mercy, Mukite Barasa
;
Krisztina, Albert
;
Emőke, Szerdahelyi
;
Krisztina, Takács
;
Tímea, Kaszab
;
László, Abrankó
et al.
Yogurt from Lactosylated and Non-lactosylated Milk proteins by Enzymatic and Microbial fermentation – Physical and Biochemical perspectives
In: Balogh, András; Klein, Mónika
Műszaki Kémiai Napok 2023 Konferencia : Engineering Chemistry Conference
Veszprém, Magyarország :
Pannon Egyetem
(2023)
p. n.a
Közlemény:34503315
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34503315]
[Admin láttamozott]
3.
Arijit, Nath
;
Attila, Csighy
;
Kenbon, Beyene Abdisa
;
Ashish, Sujay
;
Mercy, Mukite Barasa
;
Krisztina, Albert
;
Emőke, Szerdahelyi
;
Krisztina, Takács
;
Tímea, Kaszab
;
László, Abrankó
et al.
Laktozilált és nem-laktozilált tejfehérjékből enzimatikus és mikrobiális fermentációval előállított joghurtok vizsgálata - fizikai és biokémiai szempontokból
In: Balogh, András; Klein, Mónika
Műszaki Kémiai Napok 2023 Konferencia : Engineering Chemistry Conference
Veszprém, Magyarország :
Pannon Egyetem
(2023)
p. 14
Közlemény:34425577
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34425577]
[Admin láttamozott]
4.
Tormási, Judit
;
Abrankó, László
Bioaktív komponenseket tartalmazó élelmiszerek hatása a trigliceridek emészthetőségére és a fehérje emésztésre
In:
MKE 4. Nemzeti Konferencia 2023 : Program és előadásösszefoglalók
Eger, Magyarország :
Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE)
(2023)
p. n.a.
Közlemény:34165718
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34165718]
[Admin láttamozott]
5.
Tormási, Judit
;
Benes, Eszter
;
Abrankó, László
SOUR CHERRY (Prunus cerasus) JUICE DECREASES STARCH BIOACCESSIBILITY OF WHITE BREAD
In:
4th International Conference on Food Bioactives & Health (FBHC 2023)
(2023)
p. 272
Közlemény:34164069
Nyilvános
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34164069]
[Nyilvános]
6.
Tormási, Judit
;
Berki, Mária
;
Lengyelné, Kónya Éva
;
Tömösköziné, Farkas Rita
;
Abrankó, László
Élelmi fehérjék tápértékbecslése emésztésszimulációval
In:
MKE 4. Nemzeti Konferencia 2023 : Program és előadásösszefoglalók
Eger, Magyarország :
Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE)
(2023)
p. Élelmi fehérjék
Közlemény:34163934
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34163934]
[Admin láttamozott]
7.
Tormási, Judit
;
Abrankó, László
Lipid digestibility of sour cream and its analogue during in vitro digestion simulation and co‐consumption with cooked pasta
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
58
:
12
pp. 6330-6341. , 12 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34161862
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34161862]
[Nyilvános]
8.
Tormási, Judit
;
Abrankó, László
Impact of Grape Seed Powder and Black Tea Brew on Lipid Digestion—An In Vitro Co-Digestion Study with Real Foods
NUTRIENTS
15
:
10
Paper: 2395
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33870774
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 1 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33870774]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 1, Függő: 1, Nem jelölt: 0
9.
Tormási, Judit
;
Berki, Mária
;
Lengyelné Kónya, Éva
;
Tömösköziné Farkas, Rita
;
Nagy, Katalin
;
Abrankó, László
Assessment of nutrient bioaccessibility by digestion simulation – a potential tool for functional food development
In: Szalóki-Dorkó, Lilla; Batáné Vidács, Ildikó; Kumar, Pradeep; Pomázi, Andrea; Gere, Attila (szerk.)
4th FoodConf - International Conference on Food Science and Technology. Book of Abstracts
Bicske, Magyarország :
Élelmiszertudományért OKF Alapítvány
(2022)
pp. 86-86. , 1 p.
Közlemény:33249601
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33249601]
[Admin láttamozott]
10.
Zin, Moh Moh
;
Nagy, Katalin
;
Bánvölgyi, Szilvia
;
Abrankó, László
;
Nath, Arijit
Effect of microwave pretreatment on the extraction of antioxidant‐rich red color betacyanin, phenolic, and flavonoid from the crown of Cylindra‐type beetroot ( Beta vulgaris L.)
JOURNAL OF FOOD PROCESS ENGINEERING
45
:
12
Paper: e14175
(2022)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:33240680
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33240680]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2024-04-24 05:42
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás