mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 82 elem 9 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Juhász, R.
;
Hajas, L. ✉
;
Csajbókné Csobod, É.
;
Pálinkás, Z.
;
Szilágyi-Utczás, M.
;
Benedek, C
Impact of Pumpkin Seed, Brown Rice, Yellow Pea, and Hemp Seed Proteins on the Physicochemical, Technological, and Sensory Properties of Green Lentil Cookies
FOODS
14
:
9
Paper: 1518 , 20 p.
(2025)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:36111427
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[36111427]
[Egyeztetett]
2.
Vajdovich, Dorottya Krisztina
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Benedek, Csilla ✉
Pseudocereal-Based Functional Beverages: Main Properties and Nutritional Evaluation with an Emphasis on Amino Acid Content: A Review
FOODS
14
:
12
Paper: 2080 , 34 p.
(2025)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:36190500
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[36190500]
[Egyeztetett]
3.
Bodor, Zsanett
;
Zaukuu, John-Lewis Zinia
;
Aouadi, Balkis
;
Kovács, Zoltán
;
Benedek, Csilla
Analytical Methods for Nutritional Composition of Honey
In: Goyal, Megh R.; Nath, Arijit; Kovács, Zoltán (szerk.)
Sustainable and Functional Foods from Plants : Health Impact, Bioactive Compounds, and Production Technologies
Palm Bay (FL), Amerikai Egyesült Államok :
Apple Academic Press
(2024)
458 p.
pp. 323-369. , 47 p.
Scopus
Közlemény:33319149
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[33319149]
[Admin láttamozott]
4.
Éliás, Anna Júlia
;
Bodor, Zsanett
;
Benedek, Csilla ✉
Xanthohumol from Hop (Humulus lupulus L.)
In: Goyal, Megh R.; Nath, Arijit; Kovács, Zoltán (szerk.)
Sustainable and Functional Foods from Plants : Health Impact, Bioactive Compounds, and Production Technologies
Palm Bay (FL), Amerikai Egyesült Államok :
Apple Academic Press
(2024)
458 p.
Paper: Part IV. Chapter 9
Közlemény:33735339
Nyilvános
Forrás
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[33735339]
[Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
5.
Schmidlová, Simona
;
Javůrková, Zdeňka
;
Tremlová, Bohuslava
;
Hernik, Józef
;
Prus, Barbara
;
Marcinčák, Slavomír
;
Marcinčáková, Dana
;
Štarha, Pavel
;
Čížková, Helena
;
Kružík, Vojtěch
et al.
Exploring the Influence of Soil Types on the Mineral Profile of Honey: Implications for Geographical Origin Prediction
FOODS
13
:
13
Paper: 2006 , 12 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:35073527
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35073527]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
6.
Éliás, A.J.
;
Bodor, Z.
;
Benedek, C.
XANTHOHUMOL (Humulus lupulus L.): POTENTIAL OF BIOACTIVE POLYPHENOLS IN BEER
In: Goyal, Megh R.; Nath, Arijit; Kovács, Zoltán (szerk.)
Sustainable and Functional Foods from Plants : Health Impact, Bioactive Compounds, and Production Technologies
Palm Bay (FL), Amerikai Egyesült Államok :
Apple Academic Press
(2024)
458 p.
pp. 253-289. , 37 p.
Scopus
Közlemény:35151470
Egyeztetett
Forrás
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[35151470]
[Egyeztetett]
7.
Éliás, Anna Júlia
;
Balogh, Lajos
;
Brányik, Tomáš
;
Mák, Erzsébet
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Veresné Bálint, Márta
;
Benedek, Csilla ✉
Xanthohumol-Enriched Beer Does Not Exert Antitumorigenic Effects on HeLa Cell Line In Vivo
MOLECULES
28
:
3
Paper: 1070 , 12 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:33581460
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33581460]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
8.
Bodor, Zsanett
;
Majadi, Mariem
;
Benedek, Csilla ✉
;
Zaukuu, John-Lewis Zinia
;
Veresné Bálint, Márta
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Kovacs, Zoltan
Detection of Low-Level Adulteration of Hungarian Honey Using near Infrared Spectroscopy
CHEMOSENSORS
11
:
2
Paper: 89 , 15 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:33592465
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 14
| Független: 14 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 14 | WoS/Scopus jelölt: 14 | DOI jelölt: 14
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33592465]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 14, Független: 14, Függő: 0, Nem jelölt: 0
9.
Roumia, Hala
;
Kókai, Zoltán
;
Mihály-Langó, Bernadett
;
Csajbókné Csobod, Éva
;
Benedek, Csilla ✉
Ancient Wheats–A Nutritional and Sensory Analysis Review
FOODS
12
:
12
Paper: 2411 , 29 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:34025745
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 8
| Független: 8 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 8 | Scopus jelölt: 8 | WoS/Scopus jelölt: 8 | DOI jelölt: 8
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34025745]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 8, Független: 8, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
Bodor, Zsanett
;
Benedek, Csilla ✉
;
Behling, Hermann
;
Kovacs, Zoltan
Fusion of electronic tongue and NIRS for the detection of heat treatment of honey
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
186
Paper: 115219 , 11 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:34109978
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 4
| Független: 4 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 4 | WoS/Scopus jelölt: 4 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34109978]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 4, Független: 4, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2025-07-19 22:57
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás