mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 965 elem 97 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Tömösközi, Sándor
;
Lásztity, Radomir
;
Salgó, András
;
Vértessy, G. Beáta
100 +10 év a felsőfokú élelmiszertudományi oktatás és a kutatás szolgálatában
MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA
76
:
10
pp. 286-292. , 7 p.
(2021)
REAL-J
Közlemény:32589803
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Personalia, alkalmi megemlékezés )
Nem besorolt jellegű
Personalia, alkalmi megemlékezés (Folyóiratcikk) | Nem besorolt jellegű
[32589803]
[Admin láttamozott]
2.
Tömösközi, Sándor
;
Szendi, Szilvia
;
Bucsella, Blanka
;
Harasztos, Anna
;
Hevér, Alina
;
Lásztity, Radomír
Hogyan javíthatja a keményítő és egyéb szénhidrátok kémiai és funkcionális sajátságainak jobb megismerése a búza minőségének megítélését?
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
67
:
2
pp. 10-14. , 5 p.
(2013)
Matarka
Közlemény:2698296
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2698296]
[Admin láttamozott]
3.
Lásztity, R
Molekuláris gasztronómia-Az élelmiszertudomány új ága vagy egy tudományba öltöztetett szakácskönyv?
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
66
pp. 29-31. , 3 p.
(2012)
Közlemény:2692917
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2692917]
[Admin láttamozott]
4.
Lásztity, Radomir
A zab - egy kedvelt takarmány, ritkábban alapélelmiszer és egyre gyakrabban funkcionális élelmiszerek komponense
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
65
:
4
pp. 7-11. , 5 p.
(2011)
Matarka
Közlemény:2682408
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2682408]
[Admin láttamozott]
5.
Tomoskozi, S
;
Gyenge, L
;
Pelceder, A
;
Abonyi, T
;
Schonlechner, R
;
Lasztity, R
Effects of Flour and Protein Preparations from Amaranth and Quinoa Seeds on the Rheological Properties of Wheat-Flour Dough and Bread Crumb
CZECH JOURNAL OF FOOD SCIENCES
29
:
2
pp. 109-116. , 8 p.
(2011)
DOI
WoS
Scopus
Teljes dokumentum
Közlemény:2663846
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 34
| Független: 29 | Függő: 5 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 29 | Scopus jelölt: 28 | WoS/Scopus jelölt: 34 | DOI jelölt: 32
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2663846]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 34, Független: 29, Függő: 5, Nem jelölt: 0
6.
Lásztity, R
Sokszínű, soknyelvű kerület
p. 11
(2010)
Óbuda Újság, 9. sz.
,
Közlemény:2684931
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
|
Közérdekű
Nem besorolt (Egyéb) | Közérdekű
[2684931]
[Admin láttamozott]
7.
Lásztity, Radomir
Az újjáalakult MTA Élelmiszer-tudományi Komplex Bizottság (MTA-ÉKB) fő célkitűzése: az összehangolt, hatékony kutatómunka segítése
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
64
:
1
pp. 1-2. , 2 p.
(2010)
Matarka
Közlemény:2682415
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2682415]
[Admin láttamozott]
8.
Lásztity, Radomir
Természetes antioxidánsok a funkcionális élelmiszerekben és nutraceutikumokban 2. Gabonák, élvezeti szerek
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
64
:
2
pp. 1-3. , 3 p.
(2010)
Matarka
Közlemény:2682412
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2682412]
[Admin láttamozott]
9.
Lásztity, Radomir
Élelmiszeranalitika - múlt, jelen, jövő
ÉLELMISZERVIZSGÁLATI KÖZLEMÉNYEK
56
:
4
pp. 209-218. , 10 p.
(2010)
Scopus
Matarka
Közlemény:2682411
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2682411]
[Admin láttamozott]
10.
Salgó, András
;
Lásztity, Radomir
Az élelmiszer-biztonság és az egészséges táplálkozás továbbra is kulcsszavak az élelmiszer-tudomány művelői körében : újabb európai kezdeményezések
ÉLELMISZER TUDOMÁNY TECHNOLÓGIA
64
:
1
pp. 3-5. , 3 p.
(2010)
Matarka
Közlemény:2682410
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2682410]
[Admin láttamozott]
2024-09-20 23:28
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás