mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 440 elem 44 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Mika, László Tamás
;
Simonné Sarkadi, Lívia
Jegyzőkönyv
MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA
78
:
7-8
pp. 202-205. , 4 p.
(2023)
REAL-J
Közlemény:34687219
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Ismertetés )
Közérdekű
Ismertetés (Folyóiratcikk) | Közérdekű
[34687219]
[Nyilvános]
2.
Livia, Simon Sarkadi ✉
;
Miaomiao, Zhang
;
Márta, Üveges
;
Oksana, Matsyura
;
Réka, Vass
;
Sandor, Vari
The effect of mother's health on breast milk fatty acid composition
In:
Book of Abstracts
(2023)
p. 64
Közlemény:34430653
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34430653]
[Admin láttamozott]
3.
Gashi, A
;
Kenesei, Gy
;
Mednyánszky, Zs
;
Simon-Sarkadi, L
Changes in the free amino acid content of sausages due to high hydrostatic pressure treatment
In:
Book of Abstract- 4th Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (YRICCCE IV)
Budapest, Magyarország :
Hungarian Chemical Society
(2023)
p. 38
Közlemény:34430614
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34430614]
[Admin láttamozott]
4.
Zhang, M
;
Üveges, M
;
Tormási, J
;
Benes, E
;
Simon, Sarkadi L
;
Vass, R
;
Vari, S G
Determination of fatty acid composition in breast milk
In:
Book of Abstract- 4th Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (YRICCCE IV)
Budapest, Magyarország :
Hungarian Chemical Society
(2023)
pp. 82-83. , 2 p.
Közlemény:34430607
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34430607]
[Admin láttamozott]
5.
Berisha, K
;
Mednyánszky, Zs
;
Bytyci, H
;
Simon, Sarkadi L
Amino acid and fatty acid composition of soft cheeses
EC Nutrition
18
:
9
pp. 1-12. , 12 p.
(2023)
Közlemény:34430417
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34430417]
[Admin láttamozott]
6.
Kaltrina, BERISHA
;
Zsuzsanna, MEDNYÁNSZKY
;
Hysen, BYTYÇI
;
Livia, SIMON SARKADI ✉
Determination of protein quality of beef sausage
In:
Book of Abstract- 4th Young Researchers' International Conference on Chemistry and Chemical Engineering (YRICCCE IV)
Budapest, Magyarország :
Hungarian Chemical Society
(2023)
p. 34
Közlemény:34147708
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34147708]
[Admin láttamozott]
7.
Albert, Gashi
;
Kaltrina, Berisha
;
Dr. György, Kenesei
;
Dr. Zsuzsanna, Mednyánszky
;
Prof., Dr. Livia Simon-Sarkadi
Effect of High Hydrostatic Pressure on Free Amino Acid and Biogenic Amines in Sausages During Storage
In:
Book of Abstract/XXII Congress EuroFoodChem
Belgrád, Szerbia :
Federation of European Chemical Societies (FECS)
(2023)
p. 239
Közlemény:34147670
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34147670]
[Admin láttamozott]
8.
Berisha, K.
;
Gashi, A.
;
Mednyánszky, Zs.
;
Bytyqi, H.
;
Simon Sarkadi, L.
Nutritional characterisation of homemade beef sausage based on amino acid, biogenic amines, and fatty acid composition
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
52
:
3
pp. 439-448. , 10 p.
(2023)
DOI
REAL
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34130793
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34130793]
[Egyeztetett]
9.
Üveges, Márta
;
Zhang, Miaomiao
;
Simonné, Sarkadi Livia
;
Tormási, Judit
;
Benes, Eszter
;
Vass, Réka Anna
;
Vari, G. Sándor
Eltérő laktációs időszakból származó anyatej minták zsírsav-profil vizsgálata
In:
MKE 4. Nemzeti Konferencia 2023 : Program és előadásösszefoglalók
Eger, Magyarország :
Magyar Kémikusok Egyesülete (MKE)
(2023)
p. 87
Közlemény:34069610
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[34069610]
[Admin láttamozott]
10.
Gashi, A.
;
Simon-Sarkadi, L.
;
Kenesei, Gy.
;
Mednyánszky, Zs.
Nutrition value of different sausages based on their biogenic amine content
In: Biró, Lajos; Gelencsér, Éva; Lugasi, Andrea; Rurik, Imre; Simonné, Sarkadi Lívia (szerk.)
Táplálkozástudományi kutatások XI. PhD konferencia
Budapest, Magyarország :
Magyar Táplálkozástudományi Társaság
(2023)
37 p.
p. 18
Közlemény:33812343
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33812343]
[Admin láttamozott]
2024-04-19 11:22
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás