mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 514 elem 52 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Németh, Renáta ✉
;
Sznopka, Liliána Kata
;
Orosz, Csenge
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the structure-forming role of dietary fibre components in gluten-free cereal- and pseudocereal-based food matrices
BIOACTIVE CARBOHYDRATES AND DIETARY FIBRE
31
Paper: 100417 , 9 p.
(2024)
DOI
Scopus
Közlemény:34763414
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34763414]
[Nyilvános]
2.
Németh, Renáta
;
Farkas, Alexandra
;
Martin, Edit
;
Gaál, Annamária
;
Schall, Eszter
;
Szilágyi, Róza
;
Tömösközi, Sándor
Investigation of the functionality of macromolecules in the rheological and baking properties of oat milling fractions
FOOD HYDROCOLLOIDS
146
:
Part A
Paper: 109241 , 12 p.
(2024)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34129448
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34129448]
[Egyeztetett]
3.
Leveles, Ibolya
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudományi Tanszék – múlt, jelen és az elképzelt jövő
MAGYAR KÉMIKUSOK LAPJA
78
:
12
pp. 365-369. , 5 p.
(2023)
REAL-J
Közlemény:34728938
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Ismertetés )
Közérdekű
Ismertetés (Folyóiratcikk) | Közérdekű
[34728938]
[Nyilvános]
4.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Dr. Németh, Renáta
;
Dr. Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Dr. Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
In: Jaksics, Edina; Farkas, Alexandra; Németh, Renáta; Schall, Eszter; Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia; Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
p. 5
Közlemény:34563253
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciaközlemény (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[34563253]
[Nyilvános]
5.
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Németh, Renáta
;
Schall, Eszter
;
Juhászné, Szentmiklóssy Marietta Klaudia
;
Tömösközi, Sándor
Gabonafajok és fajták technológiai tulajdonságainak monitorozása, a malomipari technológiákban rejlő termékfejlesztési lehetőségek
(2023)
Közlemény:34563250
Nyilvános
Forrás Duplumgyanú
Egyéb konferenciakötet
Tudományos
Egyéb konferenciakötet | Tudományos
[34563250]
[Nyilvános]
6.
Farkas, Alexandra
;
Szabó, Eszter
;
Horváth, Anna
;
Jaksics, Edina
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Development and application of a laboratory baking test for the characterisation of wholemeal oat flours
JOURNAL OF CEREAL SCIENCE
114
Paper: 103761
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34129447
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34129447]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
7.
Schoenlechner, R.
;
Bender, D.
;
D’Amico, S.
;
Kinner, M.
;
Tömösközi, S.
;
Yamsaengsung, R. ✉
Dry Fractionation and Gluten-Free Sourdough Bread Baking from Quinoa and Sorghum
FOODS
12
:
16
Paper: 3125
(2023)
DOI
WoS
Scopus
PubMed
Közlemény:34124378
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34124378]
[Nyilvános]
8.
Bugyi, Z. ✉
;
Muskovics, G.
;
Tömösközi, S.
Rethinking precautionary allergen labelling - Threshold doses, risk assessment approaches and analytical implications
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
52
:
3
pp. 339-351. , 13 p.
(2023)
DOI
REAL
WoS
Scopus
Közlemény:34085472
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 2
| Független: 2 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 2 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 2 | DOI jelölt: 2
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34085472]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 2, Független: 2, Függő: 0, Nem jelölt: 0
9.
Czirok, I.S.
;
Jakab, E.
;
Czégény, Z.
;
Badea, E. ✉
;
Babinszki, B.
;
Tömösközi, S.
;
May, Z.
;
Sebestyén, Z. ✉
Thermal characterization of leathers tanned by metal salts and vegetable tannins
JOURNAL OF ANALYTICAL AND APPLIED PYROLYSIS
173
Paper: 106035 , 13 p.
(2023)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Zárolt
Közlemény:34037885
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34037885]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
10.
Szentmiklóssy, M.K.J.
;
Jaksics, Edina
;
Farkas, Alexandra
;
Pusztai, Éva
;
Kemény, Sándor
;
Németh, Renáta
;
Tömösközi, Sándor
Fibre and short-chain carbohydrate composition in rye varieties, novel industrial milling fractions and breads
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
52
:
2
pp. 177-189. , 13 p.
(2023)
DOI
REAL
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:34025352
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34025352]
[Egyeztetett]
2024-04-19 04:34
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás