mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 1021 elem 103 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Juhászné, Tóth Réka
;
Kiss, Dóra
;
Csapó, János
The role of selenium in nutrition and the manufacturing of selenium-enriched milk
ACTA UNIVERSITATIS SAPIENTIAE ALIMENTARIA
15
:
1
pp. 84-93. , 10 p.
(2022)
DOI
DEA
Közlemény:33598536
Nyilvános
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[33598536]
[Nyilvános]
2.
Csapó, János
;
Szabari, M
Tej és tejtermékek szerepe a táplálkozásban III. Tejtermékek szerepe a táplálkozásban
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
54 p.
ISBN:
9789635751037
Közlemény:33295942
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33295942]
[Nyilvános]
3.
Csapó, János
;
Szabari, M
A tej és tejtermékek szerepe a táplálkozásban II.
: Szénhidrátok, vitaminok, enzimek, hormonok, szerves savak
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
46 p.
ISBN:
9789635751020
Közlemény:33295926
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33295926]
[Nyilvános]
4.
Csapó, János
;
Szabari, M
A tej és tejtermékek szerepe a táplálkozásban I.
: A tej és az anyatej ásványi anyag-, fehérje- és zsírtartalma
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
52 p.
ISBN:
9789635751013
Közlemény:33295910
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33295910]
[Nyilvános]
5.
Csapó, János
Élelmiszer-hamisítás III.
: A gabonák, zöldségek és gyümölcsök, valamint zsírok és olajok hamisítása és annak kimutatása
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
47 p.
ISBN:
9789635750252
Közlemény:33288866
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33288866]
[Nyilvános]
6.
Csapó, János
Élelmiszer-hamisítás II.
: A méz, bor és pálinka hamisítása és annak kimutatása
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
49 p.
ISBN:
9786935750245
Közlemény:33288858
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33288858]
[Nyilvános]
7.
Csapó, János
Élelmiszer-hamisítás I.
: Tej és tejtermékek, hús és hústermékek hamisítása és annak kimutatása
Budapest, Magyarország :
Szaktudás Kiadó
(2022)
,
45 p.
ISBN:
9786935750238
Közlemény:33288856
Nyilvános
Forrás
Könyv (Szakkönyv )
Tudományos
Szakkönyv (Könyv) | Tudományos
[33288856]
[Nyilvános]
8.
CSAPÓ, János
;
MEZŐSZENTGYÖRGYI, Dávid
;
SZABARI, Miklós
;
KISS, Dóra
;
SIPOS, Péter
A rost és a rezisztens keményítő mennyiségének meghatározása különböző analitikai-kémiai módszerekkel = Determination of the amount of fiber and resistant starch using different analytical-chemical methods
In: Majdik, Kornélia (szerk.)
XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry
Kolozsvár, Románia :
Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT)
(2022)
pp. 27-27. , 1 p.
DEA
Teljes dokumentum
Közlemény:33288665
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[33288665]
[Admin láttamozott]
9.
CSAPÓ, János
;
MEZŐSZENTGYÖRGYI, Dávid
;
SZABARI, Miklós
;
KISS, Dóra
;
SIPOS, Péter
A rezisztens keményítő előállítása különböző fizikai módszerekkel = Production of resistant starch by different physical methods
In: Majdik, Kornélia (szerk.)
XXVIII. Nemzetközi Vegyészkonferencia = 28th International Conference on Chemistry
Kolozsvár, Románia :
Erdélyi Magyar Műszaki Tudományos Társaság (EMT)
(2022)
pp. 26-26. , 1 p.
DEA
Teljes dokumentum
Közlemény:33288657
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[33288657]
[Admin láttamozott]
10.
János, Csapó
;
Sándor, Némethy
WINE COUNTERFEITING AND METHODS FOR DETECTING COUNTERFEITING
In: Bene, Zsuzsanna (szerk.)
Tokaj Wine Congress - first International Congress on Sustainable Viticulture and Oenology, Book of abstracts
Sárospatak, Magyarország :
Tokaj-Hegyalja Egyetem
(2022)
122 p.
pp. 50-50. , 1 p.
Teljes dokumentum
Közlemény:33288609
Nyilvános
Forrás
Könyvrészlet (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) | Tudományos
[33288609]
[Nyilvános]
2024-04-23 20:41
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás