mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 1045 elem 105 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Répás, Zoltán ✉
;
Győri, Zoltán
;
Buzás-Bereczki, Orsolya
;
Boros, László G.
The biological effects of deuterium present in food
DISCOVER FOOD
5
:
1
Paper: 57 , 10 p.
(2025)
DOI
DEA
WoS
Scopus
Közlemény:35909645
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Összefoglaló cikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | DOI jelölt: 1
Összefoglaló cikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35909645]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2.
Répás, Zoltán ✉
;
Győri, Zoltan
Comparison of the nutrient content of commercially purchased medium seed brown lentils with the world’s leading database
EUROPEAN FOOD RESEARCH AND TECHNOLOGY
250
pp. 1031-1042. , 12 p.
(2024)
DOI
DEA
WoS
Scopus
Közlemény:34516812
Nyilvános
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34516812]
[Nyilvános]
3.
Khalfalla, Maha ✉
;
Zsombik, László
;
Nagy, Róbert
;
Győri, Zoltán
Promoting the elemental profile of sorghum grain: Driving factors affecting nutritional properties under nitrogen fertilizer conditions
HELIYON
10
:
7
Paper: e28759 , 21 p.
(2024)
DOI
DEA
WoS
Scopus
Közlemény:34762519
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 3 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34762519]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 3, Függő: 0, Nem jelölt: 0
4.
Khalfalla, Maha ✉
;
Zsombik, László
;
Győri, Zoltán
Revealing Consequences of the Husking Process on Nutritional Profiles of Two Sorghum Races on the Male Sterility Line
FOODS
13
:
7
Paper: 1100 , 18 p.
(2024)
DOI
DEA
WoS
Scopus
Közlemény:34768378
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34768378]
[Admin láttamozott]
5.
Khalfalla, Maha ✉
;
Zsombik, László
;
Diósi, Gerda
;
Győri, Zoltán
Implications of husking process on the nutritional composition of sorghum grains: diverse varieties and regions
INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
59
:
6
pp. 3760-3772. , 13 p.
(2024)
DOI
DEA
WoS
Scopus
Közlemény:34788246
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34788246]
[Admin láttamozott]
6.
Khalfalla, Maha ✉
;
Zsombik, László
;
Győri, Zoltán
Assessing Crude Protein Levels and Microelement Concentrations of Flour Grain Yield of Sorghum bicolor (L.) Moench Cultivars
AGROBIODIVERSITY FOR IMPROVING NUTRITION, HEALTH AND LIFE QUALITY
8
:
1
pp. 9-16. , 8 p.
(2024)
DOI
DEA
Közlemény:34899413
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[34899413]
[Admin láttamozott]
7.
Khalfalla, Maha ✉
;
Győri, Zoltán
Exploring the Impacts of Climate Change on the Nutritional Properties and Food Security of Various Cereal Grains
In:
Exploring the World of Cereal Crops [Working Title]
IntechOpen
(2024)
pp. 1-24. , 24 p.
DOI
DEA
Közlemény:34911973
Nyilvános
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 0 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[34911973]
[Nyilvános]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 0, Függő: 1, Nem jelölt: 0
8.
Maha, Khalfalla
;
László, Zsombik
;
Zoltán, Győri
Advancement of Sorghum Bicolor and Proso Millet as sustainable food products for human consumption
(2024)
DEA
Közlemény:35056205
Nyilvános
Forrás
Egyéb (Nem besorolt )
Tudományos
Nem besorolt (Egyéb) | Tudományos
[35056205]
[Nyilvános]
9.
Maha, Khalfalla
;
László, Zsombik
;
Zoltán, Győri
Exploring Potassium and Sodium Composition in Hungarian Sorghum Grains as Key Markers of Cereal Grain Quality
ANALELE UNIVERSITATII DIN ORADEA FASCICULA ECOTOXICOLOGIE ZOOTEHNIE SI TEHNOLOGII DE INDUSTRIE ALIMENTARA
23
:
23
pp. 121-127. , 7 p.
(2024)
DEA
Közlemény:35182164
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35182164]
[Admin láttamozott]
10.
Maha, Khalfalla
;
László, Zsombik
;
Zoltán, Győri
Cultivating Crops as Alternative Protein Sources: Exploring Three Diverse Cereal Grain Varieties = Termesztett növények termesztése alternatív fehérjeforrásként : Három különböző gabonafajta vizsgálata
GEORGIKON FOR AGRICULTURE: A MULTIDISCIPLINARY JOURNAL IN AGRICULTURAL SCIENCES
28
:
suppl. 2.
pp. 79-88. , 10 p.
(2024)
DEA
Közlemény:35595680
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Folyóiratcikk) | Tudományos
[35595680]
[Admin láttamozott]
2025-07-14 11:11
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás