mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
Előző oldal
Összesen 405 elem 41 oldalon, 10 listázva, a(z) 1. oldal megjelenítve.
Következő oldal
Átlépés a keresőbe
In English
Megjelenítési opciók
Nyelv információ
Absztrakt
Típus információ
Megjegyzés
Státusz információ
Linkek
Csak független idézők
Idézők
Nincs
Szám
Rövid
Részletes
Teljes
Rendezés
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
-
Megjelenés éve
Első szerző
Cím
Első oldal v. cikkazonosító
Létrehozás dátuma
Nyilvános idézők összesen
Nyilvános idéző+említés összesen
Státusz
Típus
Besorolás
Jelleg
OA típus
MTMT azonosító
Folyóirat
Nyelv
▼
▲
Találatok
10
20
50
100
1000
5000
Mód váltás:
XML
JSON
Lista exportálása:
Irodalomjegyzékként
RIS
BIBTEX
1.
Kovács, Zoltán
;
Szöllősi, Dániel
;
Sipos, László
;
Kókai, Zoltán
;
Varga, Daniel
;
Romvári, Robert
;
Fekete, András
Application of Electronic Senses for Taste and Odor Evaluation of Fruit Juices
In: Elder, Katherlyn Elizabeth (szerk.)
Fruit Juices: Types, Nutritional Composition and Health Benefits
New York, Amerikai Egyesült Államok :
Nova Science Publishers
(2014)
304 p.
pp. 237-252. , 16 p.
Scopus
Közlemény:3020261
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Könyvfejezet )
Tudományos
Könyvfejezet (Könyvrészlet) | Tudományos
[3020261]
[Admin láttamozott]
2.
Kovacs, Zoltan
;
Soós, János
;
Várvölgyi, Evelin
;
Szöllősi, Dániel
;
Fekete, András
;
Isz, Sandrine
Wine measurement with electronic tongue with respect to the taste
In:
ISOEN 2013, 15th International Symposium on olfaction and Electronic Nose
(2013)
p. n.a
Közlemény:3020230
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Absztrakt / Kivonat )
Tudományos
Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[3020230]
[Admin láttamozott]
3.
Kaszab, Tímea
;
Fekete, András
CHANGE OF MECHANICAL PROPERTIES AND TASTE ATTRIBUTES OF CARROT (DAUCUS CAROTA SUBSP. SATIVUS) DURING NON-IDEAL STORAGE CONDITIONS
In: Dalmadi, I; Engelhardt, T; Bogó-Tóth, Zs; Baranyai, L; Bús-Pap, J; Mohácsi-Farkas, Cs (szerk.)
Food Science Conference 2013 - With research for the success of Darányi Program : Book of proceedings
Budapest, Magyarország :
Budapesti Corvinus Egyetem, Élelmiszertudományi Kar
(2013)
435 p.
pp. 76-79. , 4 p.
Közlemény:2549267
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[2549267]
[Admin láttamozott]
4.
Nagy, A
;
Kovács, Z
;
Szöllösi, D
;
Fekete, A
Temperature correction of electronic tongue measurement results
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
42
:
SUPPL. 1
pp. 37-44. , 8 p.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:2496575
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 2 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 2 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2496575]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 2, Függő: 1, Nem jelölt: 0
5.
J, Soós
;
Sz, Kozits
;
Z, Kovács
;
E, Várvölgyi
;
D, Szöllősi
;
A, Fekete
Application of electronic tongue to beverages
ACTA ALIMENTARIA: AN INTERNATIONAL JOURNAL OF FOOD SCIENCE
42
:
Supplement 1
pp. 90-98. , 9 p.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
Egyéb URL
Közlemény:2475813
Admin láttamozott
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 3
| Független: 1 | Függő: 2 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 3 | Scopus jelölt: 3 | WoS/Scopus jelölt: 3 | DOI jelölt: 3
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2475813]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 3, Független: 1, Függő: 2, Nem jelölt: 0
6.
Szöllősi, D
;
Kovács, Z
;
Várvölgyi, E
;
Fekete, A
The effect of glucose on electronic taste analyser
In:
2013 ASABE Annual International Meeting
Red Hook (NY), Amerikai Egyesült Államok
(2013)
pp. 3752-3755. , 4 p.
DOI
Közlemény:2331858
Nyilvános
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[2331858]
[Nyilvános]
7.
Várvölgyi, E
;
Dénes, L D
;
Kovács, Z
;
Szöllősi, D
;
Fekete, A
Analysis of differently roasted Arabica coffee samples by electronic tongue
In:
2013 ASABE Annual International Meeting
Red Hook (NY), Amerikai Egyesült Államok
(2013)
pp. 2932-2937. , 6 p.
DOI
Közlemény:2331852
Admin láttamozott
Forrás
Egyéb konferenciaközlemény (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 1
| Független: 1 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | Scopus jelölt: 1 | WoS/Scopus jelölt: 1 | DOI jelölt: 1
Konferenciaközlemény (Egyéb konferenciaközlemény) | Tudományos
[2331852]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 1, Független: 1, Függő: 0, Nem jelölt: 0
8.
Várvölgyi, Evelin
;
Kovács, Zoltán
;
Fekete, András
Elektronikus nyelv alkalmazása kávéminták megkülönböztetésére és érzékszervi tulajdonságaik becslésére
In: Bacskainé, Bódi Éva; Fekete, István; Kovács, Béla (szerk.)
Fiatal kutatók az egészséges élelmiszerért : Tudományos ülés
Debrecen, Magyarország :
Debreceni Egyetem Agrár- és Gazdálkodástudományok Centruma
(2013)
286 p.
pp. 47-52. , 6 p.
Közlemény:2331839
Admin láttamozott
Forrás
Könyvrészlet (Konferenciaközlemény )
Tudományos
Konferenciaközlemény (Könyvrészlet) | Tudományos
[2331839]
[Admin láttamozott]
9.
L, Sipos
;
D, Szöllősi
;
Z, Kovács
;
A, Gere
;
Z, Kókai
;
A, Fekete
Sensory evaluation and Electronic tongue for sensing flavoured mineral water taste attributes
JOURNAL OF FOOD SCIENCE
78
:
10
pp. S1602-S1608.
(2013)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:1924915
Egyeztetett
Forrás Idéző
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 19
| Független: 18 | Függő: 1 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 10 | Scopus jelölt: 16 | WoS/Scopus jelölt: 16 | DOI jelölt: 12
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[1924915]
[Egyeztetett]
Nyilvános idéző összesen: 19, Független: 18, Függő: 1, Nem jelölt: 0
10.
Szollosi, D
;
Kovacs, Z
;
Gere, A
;
Sipos, L
;
Kokai, Z
;
Fekete, A
Sweetener Recognition and Taste Prediction of Coke Drinks by Electronic Tongue
IEEE SENSORS JOURNAL
12
:
11
pp. 3119-3123. , 5 p.
(2012)
DOI
WoS
Scopus
Közlemény:2394977
Admin láttamozott
Forrás
Folyóiratcikk (Szakcikk )
Tudományos
Nyilvános idéző összesen: 17
| Független: 17 | Függő: 0 | Nem jelölt: 0 | WoS jelölt: 9 | Scopus jelölt: 13 | WoS/Scopus jelölt: 15 | DOI jelölt: 11
Szakcikk (Folyóiratcikk) | Tudományos
[2394977]
[Admin láttamozott]
Nyilvános idéző összesen: 17, Független: 17, Függő: 0, Nem jelölt: 0
2024-09-19 00:32
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás