mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Differences in perspectives on sustainability attributes of dietary protein sources between reduced animal-based dieters and nondieters
Tompa, Orsolya [Tompa , Orsolya (Táplálkozástudomány), szerző]
;
Kiss, Anna [Kiss, Anna (dietetika, táplál...), szerző]
;
Lakner, Zoltán [Lakner, Zoltán (Agrárökonómia), szerző] Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vállalati Gazd... (MATE / AGI)
;
Unger-Plasek, Brigitta [Unger-Plasek, Brigitta (Marketing), szerző] Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vállalati Gazd... (MATE / AGI)
;
Temesi, Ágoston [Temesi, Ágoston (Marketing), szerző]
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
HUMANITIES & SOCIAL SCIENCES COMMUNICATIONS 2662-9992
11
(1)
Paper: 1401
, 12 p.
2024
Gazdaságtudományi Doktori Minősítő Bizottság: C nemzetközi
SJR Scopus - Arts and Humanities (miscellaneous): Q1
Azonosítók
MTMT: 35507153
DOI:
10.1057/s41599-024-03932-3
WoS:
001340338600001
Scopus:
85207483874
Egyéb URL:
https://www.nature.com/articles/s41599-024-03932-3
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-12-10 13:23
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás