Differences in perspectives on sustainability attributes of dietary protein sources between reduced animal-based dieters and nondieters

Tompa, Orsolya [Tompa , Orsolya (Táplálkozástudomány), szerző]; Kiss, Anna [Kiss, Anna (dietetika, táplál...), szerző]; Lakner, Zoltán [Lakner, Zoltán (Agrárökonómia), szerző] Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vállalati Gazd... (MATE / AGI); Unger-Plasek, Brigitta [Unger-Plasek, Brigitta (Marketing), szerző] Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Vállalati Gazd... (MATE / AGI); Temesi, Ágoston [Temesi, Ágoston (Marketing), szerző]

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: HUMANITIES & SOCIAL SCIENCES COMMUNICATIONS 2662-9992 11 (1) Paper: 1401 , 12 p. 2024
  • Gazdaságtudományi Doktori Minősítő Bizottság: C nemzetközi
  • SJR Scopus - Arts and Humanities (miscellaneous): Q1
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2024-12-10 13:23