mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Changes of gluten protein composition during sourdough fermentation in rye flour
Muskovics, Gabriella ✉ [Muskovics, Gabriella (élelmiszertudomány), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Farkas, Alexandra [Farkas, Alexandra (Gabonakémia és ga...), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
;
Bugyi, Zsuzsanna [Kormosné Bugyi, Zsuzsanna (Élelmiszer-tudomány), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Tömösközi, Sandor [Tömösközi, Sándor (gabonafélék), szerző] Alkalmazott Biotechnológia és Élelmiszertudomán... (BME / VBK)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
CEREAL CHEMISTRY 0009-0352 1943-3638
101
(6)
pp. 1354-1363
2024
SJR Scopus - Food Science: Q2
Azonosítók
MTMT: 35444432
DOI:
10.1002/cche.10837
WoS:
001328571700001
Scopus:
85205861845
Szakterületek:
Egyéb műszaki tudományok és technológiák
Idézők (1)
Idézett közlemények (3)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-17 03:32
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás