Evaluating the impact of forestry practices and yearly fluctuations on the composition of ectomycorrhizal fungal communities in a northern Hungarian oak-hornbeam forest

Ododa, K [Kennedy Okoth, Ododa (Spatial and tempo...), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Ódor, P [Ódor, Péter (Ökológia), szerző]; Kovács, B [Kovács, Bence (Erdőökológia; mik...), szerző]; Tinya, F [Tinya, Flóra (Erdőökológia), szerző]; Fintha, G [Fintha, Gabriella (növénytan), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); MTA-EKE Lendület Környezeti Mikrobiom Kutatócso... (EKKE / KUTE / KFK); Mota, Leal C; Geiger, A [Geiger, Adrienn (Mikrobiológia), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Molnár, A [Molnár, Anna (Mikrobiológia), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Lepres, L [Lepres, Luca (szőlészet), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Geml, J. [Geml, József (Biológia), szerző] MTA-EKE Lendület Környezeti Mikrobiom Kutatócso... (EKKE / KUTE / KFK); Kutatási és Fejlesztési Központ (EKKE / KUTE)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 35311278
    Támogatások:
    • NKFIH-OTKA: K139387 Exploring the effects of environmental factors and forestry treatments on the...(OTKA K139387) Támogató: NKFIH
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-01-15 07:46