Egészséges és Esca tünetes szőlő mikobiomját befolyásoló tényezők vizsgálata az Egri borvidéken

Geiger, A [Geiger, Adrienn (Mikrobiológia), author] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKCU / KUTE / KFK); Karácsony, Z [Karácsony, Zoltán (mikrobiológia), author] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKCU / KUTE / KFK); Mota, Leal C; Golen, R [Golen, Richárd (mikrobiológia), author] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKCU / KUTE / KFK); Váczy, KZ [Váczy, Kálmán Zoltán (Szőlőkórtan), author] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKCU / KUTE / KFK); Geml, J. [Geml, József (Biológia), author] Kutatási és Fejlesztési Központ (EKCU / KUTE); MTA-EKE Lendület Environmental Microbiome Resea... (EKCU / KUTE / KFK)

Hungarian Abstract (Conference paper) Scientific
    Identifiers
    • MTMT: 35311125
    Fundings:
    • Környezeti Mikrobiom Kutatócsoport(MTA-EKKE Lendület 96049 (2019-20240))
    • A szőlő- és bortermelés versenyképességének és környezeti alkalmazkodóképességének javítását szol...(TKP2021-NKTA-16)
    Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
    2025-02-19 15:25