Egészséges és Esca tünetes szőlő mikobiomját befolyásoló tényezők vizsgálata az Egri borvidéken

Geiger, A [Geiger, Adrienn (Mikrobiológia), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Karácsony, Z [Karácsony, Zoltán (mikrobiológia), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Mota, Leal C; Golen, R [Golen, Richárd (mikrobiológia), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Váczy, KZ [Váczy, Kálmán Zoltán (Szőlőkórtan), szerző] Élelmiszertudományi és Borászati Tudásközpont (EKKE / KUTE / KFK); Geml, J. [Geml, József (Biológia), szerző] Kutatási és Fejlesztési Központ (EKKE / KUTE); MTA-EKE Lendület Környezeti Mikrobiom Kutatócso... (EKKE / KUTE / KFK)

Magyar nyelvű Absztrakt / Kivonat (Egyéb konferenciaközlemény) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 35311125
    Támogatások:
    • Környezeti Mikrobiom Kutatócsoport(MTA-EKKE Lendület 96049 (2019-20240))
    • A szőlő- és bortermelés versenyképességének és környezeti alkalmazkodóképességének javítását szol...(TKP2021-NKTA-16)
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-01-15 06:53