mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
XANTHOHUMOL (Humulus lupulus L.): POTENTIAL OF BIOACTIVE POLYPHENOLS IN BEER
Éliás, A.J. [Éliás, Anna Júlia (Dietetika, Táplál...), szerző] Doktori Iskola (SE)
;
Bodor, Z. [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Benedek, C. [Benedek, Csilla (Élelmiszerkémia), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
Angol nyelvű Könyvfejezet (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Goyal Megh R.. Sustainable and Functional Foods from Plants: Health Impact, Bioactive Compounds, and Production Technologies. (2024) ISBN:9781774914540
pp. 253-289
Azonosítók
MTMT: 35151470
Scopus:
85199206689
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-03-29 22:56
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás