Molecular and chemical evaluation of patulin production of Aspergillus and Penicillium-like species isolated from Hungarian apples

Bata-Vidács, I. [Batáné Vidács, Ildikó (Élelmiszer-mikrob...), author]; Rodrigues, E.L. ✉; Kosztik, J. [Kosztik, Judit (Mikrobiológia), author]; Tóth, Á. [Tóth, Ákos (mikrobiológia), author] Cardiovascular Center (SU / FM / C); Zalán, Z. [Zalán, Zsolt (Élelmiszertudomány), author] Department of Bioengineering and Alcoholic Drin... (HUALS / IFST / CBPC); Csernus, O.; Kukolya, J. [Kukolya, József (Mikrobiológia, él...), author]

English Article (Journal Article) Scientific
  • SJR Scopus - Chemistry (miscellaneous): Q2
Identifiers
Fundings:
  • (TÉT_16_CN-1-2016-0004)
Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
2025-04-25 05:45