Molecular and chemical evaluation of patulin production of Aspergillus and Penicillium-like species isolated from Hungarian apples

Bata-Vidács, I. [Batáné Vidács, Ildikó (Élelmiszer-mikrob...), szerző]; Rodrigues, E.L. ✉; Kosztik, J. [Kosztik, Judit (Mikrobiológia), szerző]; Tóth, Á. [Tóth, Ákos (mikrobiológia), szerző] Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika (SE / AOK / K); Zalán, Z. [Zalán, Zsolt (Élelmiszertudomány), szerző] Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék (MATE / ÉTTI / BFK); Csernus, O.; Kukolya, J. [Kukolya, József (Mikrobiológia, él...), szerző]

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • SJR Scopus - Chemistry (miscellaneous): Q2
Azonosítók
Támogatások:
  • (TÉT_16_CN-1-2016-0004)
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-04-14 11:48