mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Molecular and chemical evaluation of patulin production of Aspergillus and Penicillium-like species isolated from Hungarian apples
Bata-Vidács, I. [Batáné Vidács, Ildikó (Élelmiszer-mikrob...), szerző]
;
Rodrigues, E.L. ✉
;
Kosztik, J. [Kosztik, Judit (Mikrobiológia), szerző]
;
Tóth, Á. [Tóth, Ákos (mikrobiológia), szerző] Városmajori Szív- és Érgyógyászati Klinika (SE / AOK / K)
;
Zalán, Z. [Zalán, Zsolt (Élelmiszertudomány), szerző] Biomérnök és Erjedésipari Technológia Tanszék (MATE / ÉTTI / BFK)
;
Csernus, O.
;
Kukolya, J. [Kukolya, József (Mikrobiológia, él...), szerző]
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOOD ADDITIVES AND CONTAMINANTS PART A - CHEMISTRY ANALYSIS CONTROL EXPOSURE AND RISK ASSESSMENT 1944-0049 1944-0057
41
(8)
pp. 990-1002
2024
SJR Scopus - Chemistry (miscellaneous): Q2
Azonosítók
MTMT: 35080776
DOI:
10.1080/19440049.2024.2364364
WoS:
001253098000001
Scopus:
85196737763
PubMed:
38913828
Támogatások:
(TÉT_16_CN-1-2016-0004)
Idézett közlemények (5)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-14 11:48
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás