mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
„Innováció és fenntarthatóság a turizmusban”
Albert, Tóth Attila [Albert Tóth, Attila (Turizmus), szerk.] Turizmus és Vendéglátás Tanszék (SZE / KGYK)
;
Happ, Éva [Happ, Éva (Turizmus, marketing), szerk.] Turizmus és Vendéglátás Tanszék (SZE / KGYK)
;
Kőmíves, Csaba [Kőmíves, Csaba József (Vendéglátás, HR), szerk.] Turizmus és Vendéglátás Tanszék (SZE / KGYK)
;
Kundi, Viktória [Kundi, Viktória (turizmus, jog, re...), szerk.] Turizmus és Vendéglátás Tanszék (SZE / KGYK)
;
Printz-Markó, Erzsébet [Printz-Markó, Erzsébet (Turizmus), szerk.] Turizmus és Vendéglátás Tanszék (SZE / KGYK)
Magyar nyelvű Tanulmánykötet (Könyv) Tudományos
Megjelent: Széchenyi István Egyetem, Győr, Magyarország
2024
Konferencia:
XIV. Nemzetközi Turizmus Konferencia 2023-11-23 [Győr, Magyarország]
Azonosítók
MTMT: 35078826
ISBN:
9786156443328
Teljes dokumentum:
https://idforg.sze.hu/images/10_Turizmus%20Konferencia/XIV.%20Turizmus%20Konferencia%202023/Tanulm%C3%A1nyk%C3%B6tet/Tanulm%C3%A1nyk%C3%B6tet%20XIV.%20Nemzetk%C3%B6zi%20Turizmus%20Konferencia.pdf
Fejezetek
Kampó Ildikó. A pandémia és a háború deformálta kárpátaljai vendégforgalom jellemzői. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 8-17
Kocsis K. A magyar utazók attitűd vizsgálata finnországi desztinációk vonatkozásában. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 18-32
Huszka Péter et al. Néhány utazással kapcsolatos motiváció attitűd vizsgálata az inflációs krízis időszakában. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 33-41
Horváth Ágnes et al. A Szigetköz kerékpáros útjainak fejlesztési és összekapcsolási lehetőségei. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 42-55
Albert Tóth Attila. A turisztikai térségek szállodaiparának szezonális jellemzői. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 56-69
Schultz É et al. „Spice of Europe” : a budapesti desztinációs márka megjelenése a fővárosi szállodákban. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 80-90
Lukács András. A nagy Országház-könyv az idegenvezető szemével. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 91-101
Husz Anikó. A Szigetköz vonzerő-összetételének értékelése és intézményrendszerének vizsgálata. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 102-107
Sándor Hajnalka. Hallyu a kreatív turizmus elemeként. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 108-118
Palkovics Kr et al. A gyógyszállók és a gyógyfürdők turizmusa a Covid és a pandémia alatt. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 120-132
Jandzsó Alexa et al. A vendéglátás zöld jövője: a fenntarthatóság szerepe a Zalakarosi szállodák példáján. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 133-146
Kőmíves Csaba. Győr-Moson-Sopron vármegye gasztronómia kincsei. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 147-160
Printz-Markó Erzsébet et al. A magyar fürdőturizmushoz kapcsolódó regionális és nemzetközi együttműködések - rejtett tartalékok, lehetőségek. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 173-183
Ákoshegyi György. A fürdők helyzete és jelentősége az idegenforgalmi innovációban. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 184-190
Nguyen Mi Linh et al. A conjoint analysis of Vietnamese domestic tourists’ accommodation preferences. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 192-212
Nagyné Dr. Csák et al. Unterschiede zwischen den ungarisch- und deutschsprachigen Führungen im ungarischen Parlamentsgebäude. (2024) Megjelent: „Innováció és fenntarthatóság a turizmusban” pp. 213-222
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-11-13 05:35
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás