mtmt
The Hungarian Scientific Bibliography
XML
JSON
Public search
Magyarul
Effect of gluten-free cereal residues on the growth activity of probiotic bacteria
Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)
;
Tamás, Kovács [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)
;
Tünde, Dóra Sinka
;
Viola, Balázs
;
Dóra, Anna Papp [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)
;
Elvira, Nacsa-Farkas
;
Csilla, Veres [Gömöri, Csilla (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)
;
Andrea, Palágyi
;
Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), author] Food Engineering Department (SZTE / FE)
;
Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Patomechanisms of Fungal Infection... (SZTE / TTIK / BI / DBM)
;
Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)
English Abstract (Chapter in Book) Scientific
Published:
Proceedings of the 17th International Scientific Conference on Probiotics, Prebiotics, Gut Microbiota and Health. (2024) ISBN:9788090836488
pp. 153-153
Paper: P54
Identifiers
MTMT: 35069853
autopszia:
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Copy
Print
2025-11-18 17:50
×
Export list as bibliography
Citation styles:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Print
Copy