Effect of gluten-free cereal residues on the growth activity of probiotic bacteria

Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); Tamás, Kovács [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); Tünde, Dóra Sinka; Viola, Balázs; Dóra, Anna Papp [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); Elvira, Nacsa-Farkas; Csilla, Veres [Gömöri, Csilla (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); Andrea, Palágyi; Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), author] Food Engineering Department (SZTE / FE); Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Patomechanisms of Fungal Infection... (SZTE / TTIK / BI / DBM); Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), author] Department of Microbiology (SZTE / TTIK / BI)

English Abstract (Chapter in Book) Scientific
    Identifiers
    • MTMT: 35069853
    • autopszia:
    Citation styles: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLCopyPrint
    2025-11-18 17:50