Effect of gluten-free cereal residues on the growth activity of probiotic bacteria

Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Tamás, Kovács [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Tünde, Dóra Sinka; Viola, Balázs; Dóra, Anna Papp [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Elvira, Nacsa-Farkas; Csilla, Veres [Gömöri, Csilla (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Andrea, Palágyi; Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK); Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Gombafertőzések Patomechanizmusai ... (SZTE / TTIK / BI / BMT); Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)

Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
    Azonosítók
    • MTMT: 35069853
    • autopszia:
    Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
    2025-01-25 12:47