mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Effect of gluten-free cereal residues on the growth activity of probiotic bacteria
Miklós, Takó [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Tamás, Kovács [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Tünde, Dóra Sinka
;
Viola, Balázs
;
Dóra, Anna Papp [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Elvira, Nacsa-Farkas
;
Csilla, Veres [Gömöri, Csilla (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Andrea, Palágyi
;
Judit, Krisch [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK)
;
Tamás, Papp [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Gombafertőzések Patomechanizmusai ... (SZTE / TTIK / BI / BMT)
;
Csaba, Vágvölgyi [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Proceedings of the 17th International Scientific Conference on Probiotics, Prebiotics, Gut Microbiota and Health. (2024) ISBN:9788090836488
pp. 153-153
Paper: P54
Azonosítók
MTMT: 35069853
autopszia:
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-25 12:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás