A comparative analysis of the nutritional composition of several dairy products in the Romanian market

Bodor, K. [Bodor, Katalin (Környezeti kémia), szerző] Kémiai Doktori Iskola (PTE / DI); Tamási, B.; Keresztesi, Á. [Keresztesi, Ágnes (Környezeti kémia), szerző] Kémiai Doktori Iskola (PTE / DI); Bodor, Z. [Bodor, Zsolt (Biotechnológia, K...), szerző] Tagok (PTE / DI / KDI); Csongor, Orbán K. [Orbán, Kálmán Csongor (Biotechnológia), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI); Szép, R. ✉ [Szép, Róbert (Geokémia, Környez...), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: HELIYON 2405-8440 10 (11) Paper: e31513 , 12 p. 2024
  • SJR Scopus - Multidisciplinary: Q1
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2024-10-11 07:32