mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
A comparative analysis of the nutritional composition of several dairy products in the Romanian market
Bodor, K. [Bodor, Katalin (Környezeti kémia), szerző] Kémiai Doktori Iskola (PTE / DI)
;
Tamási, B.
;
Keresztesi, Á. [Keresztesi, Ágnes (Környezeti kémia), szerző] Kémiai Doktori Iskola (PTE / DI)
;
Bodor, Z. [Bodor, Zsolt (Biotechnológia, K...), szerző] Tagok (PTE / DI / KDI)
;
Csongor, Orbán K. [Orbán, Kálmán Csongor (Biotechnológia), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI)
;
Szép, R. ✉ [Szép, Róbert (Geokémia, Környez...), szerző] Vendégoktatók (PTE / DI / KDI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
HELIYON 2405-8440
10
(11)
Paper: e31513
, 12 p.
2024
SJR Scopus - Multidisciplinary: Q1
Azonosítók
MTMT: 34897815
DOI:
10.1016/j.heliyon.2024.e31513
WoS:
001246192000001
Scopus:
85194029698
PubMed:
38841466
Teljes dokumentum:
https://www.cell.com/heliyon/pdf/S2405-8440(24)07544-3.pdf
Egyéb URL:
https://www.sciencedirect.com/science/article/pii/S2405844024075443?via%3Dihub
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2024-10-11 07:32
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás