mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples
Kovács, Tamás [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Papp, Dóra Anna [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Varga, Mónika [Varga, Mónika (Analitika), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Szekeres, András [Szekeres, András (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Palágyi, Andrea
;
Vágvölgyi, Csaba [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
;
Papp, Tamás [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Gombafertőzések Patomechanizmusai ... (SZTE / TTIK / BI / BMT)
;
Krisch, Judit** [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK)
;
Takó, Miklós ✉ [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127
200
Paper: 116199
, 13 p.
2024
SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
MTMT: 34862655
DOI:
10.1016/j.lwt.2024.116199
REAL:
195266
WoS:
001242458600001
Scopus:
85193296558
Egyéb URL:
https://linkinghub.elsevier.com/retrieve/pii/S002364382400478X
SZTE Publicatio:
31647
Idézők (1)
Idézett közlemények (7)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-01-25 13:34
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás