Influence of enzyme treatment approach on the phenolics content and antioxidant potential of sorghum grain samples

Kovács, Tamás [Kovács, Tamás (Mikrobiológia, él...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Papp, Dóra Anna [Papp, Dóra Anna (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Varga, Mónika [Varga, Mónika (Analitika), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Szekeres, András [Szekeres, András (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Palágyi, Andrea; Vágvölgyi, Csaba [Vágvölgyi, Csaba (Mikrobiológia), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); Papp, Tamás [Papp, Tamás (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI); HUN-REN-SZTE Gombafertőzések Patomechanizmusai ... (SZTE / TTIK / BI / BMT); Krisch, Judit** [Krisch, Judit (mikrobiológia, él...), szerző] Élelmiszermérnöki Intézet (SZTE / MK); Takó, Miklós ✉ [Takó, Miklós (Mikrobiológia, Mi...), szerző] Mikrobiológiai Tanszék (SZTE / TTIK / BI)

Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent: LWT-FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY 0023-6438 1096-1127 200 Paper: 116199 , 13 p. 2024
  • SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-01-25 13:34