A lombtrágyázás hatása a káposztarepce (Brassica Napus L.) antioxidáns státuszára

SZAKÁL, Tamás [Szakál, Tamás (környezetvédelem,...), szerző] Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tan... (SZE / AKMK); Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (SZE); PÉNTEK, Attila [Péntek, Attila (Mezőgazdaság, Növ...), szerző]; VASAS, Dávid [Vasas, Dávid (környezettudomány...), szerző] Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tan... (SZE / AKMK); Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (SZE); STEFANOVITS-BÁNYAI, Éva [Stefanovitsné Bányai, Éva (Kertészeti növény...), szerző] Élelmiszerkémia és Analitika Tanszék (MATE / ÉTTI / ÉMBTK); VARGA, Zoltán [Varga, Zoltán (Agrometeorológia), szerző] Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tan... (SZE / AKMK); Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (SZE); KALOCSAI, Renátó [Kalocsai, Renátó (Növénytáplálás, t...), szerző] Vízgazdálkodási és Természeti Ökoszisztémák Tan... (SZE / AKMK); Albert Kázmér Mosonmagyaróvári Kar (SZE)

Magyar nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
  • IV. Agrártudományok Osztálya: A
  • SJR Scopus - Food Science: Q4
Azonosítók
Hivatkozás stílusok: IEEEACMAPAChicagoHarvardCSLMásolásNyomtatás
2025-03-14 19:50