mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Idézők
/
Idézések
Aquaphotomics based screening of tomato powder extracts reveals susceptibility to bulking and coloring agents
Aouadi, Balkis [Aouadi, Balkis (Food Science), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Laryea, Damian
;
Aguinaga Bósquez, Juan Pablo [Aguinaga Bósquez, Juan Pablo (Food Science), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Majadi, Mariem [Majadi, Mariem (near infrared spe...), szerző] Élelmiszertudományi és Technológiai Intézet (MATE)
;
Kertész, István [Kertész, István (Élelmiszerfizika), szerző] Élelmiszertudományi Doktori Iskola (MATE / MATE DI)
;
Bodor, Zsanett [Bodor, Zsanett (élelmiszertudomán...), szerző] Dietetikai és Táplálkozástudományi Tanszék (SE / ETK2007)
;
Zinia Zaukuu, John-Lewis
;
Kovacs, Zoltan ✉ [Kovács, Zoltán (Élelmiszertudomán...), szerző] Élelmiszeripari Méréstechnika és Automatizálás ... (MATE / ÉTTI / BFK)
Angol nyelvű Szakcikk (Folyóiratcikk) Tudományos
Megjelent:
FOOD CONTROL 0956-7135 1873-7129
157
Paper: 110163
, 10 p.
2024
SJR Scopus - Food Science: D1
Azonosítók
MTMT: 34224104
DOI:
10.1016/j.foodcont.2023.110163
WoS:
001102139500001
Scopus:
85174853137
Idézők (3)
Idézett közlemények (1)
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-04-14 07:00
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás