mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Research of rheological parameters of marinated tofu
G., Diósi [Diósi, Gerda (élelmiszertechnol...), szerző]
;
Sz., Jevcsák [Jevcsák, Szintia (Élelmiszertechnol...), szerző] Kerpely Kálmán Doktori Iskola (DE / ADT)
;
G., Kiss
;
V., Nagy [Nagy, Vivien (Élelmiszertudományok), szerző] Élelmiszertechnológiai Intézet (DE / MÉK)
;
E., Máthé [Máthé, Endre (Genetika, molekul...), szerző]
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
pp. 42-43
Azonosítók
MTMT: 3422272
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-12 20:45
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás