mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Developing pre- and postharvest technology for the fresh fruit storage of tart cherry (Prunus cerasus l.)
Sándor, E [Karaffa, Erzsébet Mónika (Mikrobiológia), szerző]
;
Mihály, K [Mihály, Kata (élelmiszertudomány), szerző] Kerpely Kálmán Doktori Iskola (DE / ADT)
;
Kovács, Cs [Kovács, Csilla (Mikrobiológia), szerző]
;
Takács, F [Takács, Ferenc (Agrártudományok), szerző]
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
pp. 11-11
Paper: ISBN 978-963-490-0245
Azonosítók
MTMT: 3422216
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-18 18:14
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás