mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
A LITERATURE REVIEW OF THE CONSUMER ATTITUDES TOWARDS FUNCTIONAL FOODS
Kiss, Marietta ✉ [Kiss, Marietta (gazdaságtudományok), szerző] Marketing Tanszék (DE / GTK / MarkKerI)
;
Szakály, Zoltán [Szakály, Zoltán (Agrárgazdaságtan ...), szerző] Marketing és Kereskedelem Intézet (DE / GTK)
Angol nyelvű Absztrakt / Kivonat (Könyvrészlet) Tudományos
Megjelent:
Győri Zoltán. FSD 2018 3rd Food Structure & Design Conference: Abstract Book. (2018) ISBN:9789634900245
pp. 28-29
Azonosítók
MTMT: 3421917
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-02-12 21:47
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás