mtmt
Magyar Tudományos Művek Tára
XML
JSON
Átlépés a keresőbe
In English
Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja
Biró, Lajos [szerk.]
;
Gelencsér, Éva [szerk.]
;
Lugasi, Andrea [Lugasi, Andrea (Táplálkozástudomány), szerk.] Vendéglátás Tanszék (BGE / KVIK)
;
Rurik, Imre [szerk.]
Magyar nyelvű Konferenciakötet (Könyv) Tudományos
Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság, Budapest, Magyarország, 59 p.
2023
Konferencia:
MAGYAR TÁPLÁLKOZÁSTUDOMÁNYI TÁRSASÁG XLVI. VÁNDORGYŰLÉSE 2023-10-05 [Győr, Magyarország]
Azonosítók
MTMT: 34190822
ISBN:
9786155606151
Fejezetek
Fehér András. Egészségtudatos élelmiszer-fogyasztás és információszerző magatartás. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 3
Kasza Gyula. Élelmiszerhulladék megelőzési Nemzeti Program. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 5
Beke Szilvia et al. Tercier prevenció acut myocardiális infarctus után. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja pp. 13-13
Berencsi Alexa et al. A hagyományostól eltérő táplálkozási módok vizsgálata szisztematikus szakirodalmi elemzéssel. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 14
Béni Áron et al. Fűszer- és Gyógynövények bioaktív hatóanyagainak extrakciójának minősítése nagynyomású folyadékkormatográfiás eljárással. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 15
Fehér András et al. Az élelmiszerfogyasztói tudatosság építésének új dimenziója – Internet of Food. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 17
Hajdú Péter et al. Eltérő típusú adalékok hatásának elemzése gluténmentes anyagok vízfelvételre, illetve gélesedési és technofunkciós sajátságaira új húsanalógok kidolgozásának a megalapozására. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja pp. 18-18
Hulman Anita et al. A szoptató és nem szoptató gyermekágyas anyák táplálkozási szokásainak összehasonlítása, valamint az anyatejes táplálást befolyásoló szociodemográfiai tényezők. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja pp. 20-20
Lenkovics Beatrix et al. A bor és gasztronómia kapcsolata napjainkban Magyarországon. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 26
Lugasi Andrea et al. Egy egész éves napi készétel menüajánlat elemzése. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 28
Makó Rebeka et al. Különböző izoflavonoid tartalmú szójakivonatok hatásának vizsgálata nőstény Wistar patkányokban. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 29
Pál Anna et al. Specifikus antioxidáns-források hatóanyagtartalmának és stabilitásának összehasonlító vizsgálata egészségvédő élelmiszerek kifejlesztésének a megalapozása céljából. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 31
Soós Gabriella et al. A fogyasztók igényeinek változása az élelmiszer-hiperszenzivitás terjedése kapcsán. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja p. 40
Tömő Zsolt et al. A disszfunkciós családi háttér és a táplálkozási zavarok ok-okozati összefüggéseinek vizsgálata. (2023) Megjelent: Magyar Táplálkozástudományi Társaság XLVI. Vándorgyűlésének programja pp. 45-45
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
CSL
Másolás
Nyomtatás
2025-07-08 07:41
×
Lista exportálása irodalomjegyzékként
Hivatkozás stílusok:
IEEE
ACM
APA
Chicago
Harvard
Nyomtatás
Másolás